Nuotr.: rytasvilnius.lt
Nuotr. rytasvilnius.lt

Vilniaus „Ryto“ jaunimo krepšinio sistemoje – dar vienas žingsnis į priekį, skelbia sostinės klubas. Nuo šiol perspektyviausių sostinės krepšininkų ugdymui vadovaus Mindaugas Noreika.

Šį sezoną metami dvitaškiai

54%
21,4
Pataiko: 21,4
Taiklumas: 54,4%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 29
Blogiausias pasiekimas: 9
Daugiausia pataiko: Martynas Echodas

Nuo 2020 m. rugpjūčio Sostinės krepšinio mokyklos (SKM) direktoriaus pareigas užimantis Noreika spėjo užsitarnauti mokyklos bendruomenės ir partnerių pasitikėjimą.

Ypatingai sudėtingu pandeminiu laikotarpiu Noreika aktyviai dalyvavo kuriant nuotolinių treniruočių procesą ir svariai prisidėjo prie kritinės situacijos suvaldymo.

„Ryto“ organizacija subrendo turėti savo jaunimo krepšinio sistemos vadovą, – teigė klubo valdybos pirmininkas Darius Gudelis. – Šios pozicijos žmogus turi būti puikiai susipažinęs su perspektyviausiais sostinės moksleiviais, glaudžiai bendradarbiauti su jų treneriais ir nuolat gyventi toje terpėje. Tikiu, kad Mindaugas kartu su sporto direktoriumi Donatu Zavacku sudarys puikų tandemą ir ves mūsų organizaciją į priekį.“

„Dėkoju už pasitikėjimą ir suteiktą galimybę prisidėti prie „Ryto“ jaunimo sistemos tobulėjimo, – kalbėjo Noreika. – Labai sveikintina, kad klubo vadovybė stiprina jaunimo grandį ir į ją investuoja. Tikiuosi, mano sukaupta patirtis ir žinios padės stiprinti ir telkti Vilniaus jaunimo krepšinio bendruomenę.“

42-ejų krepšinio specialistas 2020–2021 m. sezone taip pat treniravo Vilniaus „Rivilės“ komandą ir atvedę ją iki didžiojo Regionų krepšinio lygos (RKL) finalo.

Vienas pirmųjų „Ryto“ jaunimo krepšinio vadovo darbų – Nacionalinėje krepšinio lygoje ir Regionų krepšinio lygoje žaisiančių „Ryto“ sistemos komandų trenerių štabų suformavimas.

Noreika toliau dirbs SKM treneriu ir eis krepšinio mokyklos direktoriaus pareigas.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.