Atkrintamųjų starto su Portlando „Trail Blazers“ laukiantis C.J. McCollumas mėgavosi įkrintamųjų kova tarp Los Andželo „Lakers“ ir „Golden State Warriors“, tačiau krepšininkas negailėjo pašaipų mačo herojumi tapusiam LeBronui Jamesui.

McCollumas iš pradžių juokėsi iš „Lakers“ superžvaigždės, kai šis po susidūrimo su Draymondu Greenu kurį laiką nesikėlė nuo parketo.

„Warriors“ puolėjas besigindamas varžovui pataikė į akį, o ant grindinio parkritęs LeBronas retsykiais pasikratė iš skausmo. Kol teisėjai peržiūrėjo epizodą, „Lakers“ vedlys mėgino išmirksėti ašarojančią akį. Jam taip pat buvo įlašinami lašai.

„Metų aktorius, – tviteryje rašė McCollumas. – LeBronas nėra kvailas, jis norėjo poilsio prieš baudos metimus.“

Įspūdingu tolimu metimu pergalę išplėšęs LeBronas po dvikovos teigė, jog po įdūrimo į akį matė tris krepšius, o lemiamą šūvį atliko mesdamas į vidurinį. 

Šis išsireiškimas užkliuvo McCollumui, kuris prapliupo juokais.

„Einu miegoti... 3 krepšiai“, – juoko veidelių pridėjęs komentavo „Trail Blazers“ atstovas.

McCollumas mėgaujasi poilsio prabanga, kurią komanda išsikovojo išvengdama įkrintamųjų etapo ir dabar laukia savaitgalį prasidėsiančių atkrintamųjų kovų.

„Nemeluosiu, smagu žiūrėti įkrintamųjų rungtynes besiilsint ant lovos. Tuose mačuose žaidžiantys vyrukai savaitgalį bus be galo pavargę, žinau tą jausmą“, – nuomone dalijosi McCollumas.

Pergale prieš „Warriors“ vietą atkrintamosiose užsitikrinusi „Lakers“ Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje žais su Finikso „Suns“. Šios poros nugalėtojai pusfinalyje susitiks su Portlando „Trail Blazers“ ir Denverio „Nuggets“ serijos iki keturių pergalių laimėtojais.

Tuo metu „Warriors“ dabar laukia išlikimo mūšis su Jono Valančiūno vedama Memfio „Grizzlies“, kuri eliminavo San Antonijaus „Spurs“.

„Labai geros rungtynės, NBA nuo to tik laimėjo“, – „Warriors“ – „Lakers“ rungtynėmis pasibaigusį vakarą apibendrino McCollumas.

Komentarai:
ponas
Juoka kelia jo reakcija i trauma kaip boba puse valandos nukrites raitosi..o ne pats ivykis..:) greenas slykstyne..bet NEYMARO vaidyba irgi super!
2021-05-20
-6
Atsakyti
.
Akivaizdžiai matosi, kad suleido pirštus i visa roza bet va atsiranda durneliu kuriem atrodo, kad čia nieko nebuvo :)
2021-05-20
-12
Atsakyti
tomygun
Pasikraus antram etape nuo Lakeriu ir gales toliau lovoj zvengti. Tipo peraugusius juodasiknio pirstus tau sugruda i akis ir tipo nieko turejo nejausti ? Senis jau tuoj 3 karta i vieta statys, taigi at the end of the day butent lebronas ir juokiasi is situ twiterio/instagramo zvaigzdziu
2021-05-20
Atsakyti
ed
Po rungtynių labai aiškiai matosi LeBrono patinusi akis. Taip kad šitas asmuo eilinis LeBrono hateris....
2021-05-20
+4
Atsakyti
gh
man baisiau atrode,kaip jis dejo kaire peda,visu svoriu atsiloses is inercijos,ne daug truko ir butu ciurnai amen
2021-05-20
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Los Angeles Lakers
Golden State Warriors
41%
37/91
Metimai iš žaidimo
45%
37/83
58
Atkovoti kamuoliai
52
27
Rezultatyvūs perdavimai
19
15
Perimti kamuoliai
8
76%
19/25
Baudų metimai
73%
11/15
18
Pražangos
21

Rungtynių žaidėjai

Anthony  Davis
25 PTS
10/24 FG
4/4 FT
Stephen  Curry
37 PTS
12/23 FG
7/8 FT
Anthony  Davis
12 REB
10 DREB
2 OREB
Kevon  Looney
13 REB
8 DREB
5 OREB
LeBron  James
10 AS
1 TO
35 MIN
Draymond  Green
8 AS
6 TO
41 MIN
LeBron  James
30 EFF
38% 2P%
50% 3P%
Stephen  Curry
27 EFF
43% 2P%
67% 3P%