Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Skambiai prieš laukiantį atkrintamųjų startą pasisakiusio Atlantos „Hawks“ stratego Nate'o McMillano žodžiai neprasprūdo pro NBA vadovybės akis.

Lyga oficialiai paskelbė skyrusi 25 tūkst. JAV dolerių baudą komandos vyr. treneriui už tvirtinimus, jog „NBA yra šališka 2020-2021 m. sezono atkrintamosiose“. Trenerio nuomone, lyga palankiau vertina „Hawks“ varžovę – Niujorko „Knicks“.

McMillanas spaudos konferencijoje teigė, kad NBA yra naudinga turėti „Knicks“ atkrintamosiose ir kad šia žinute jis mėgina įkvėpti komandą.

„Daug apie tai kalbėjau su komanda, – sakė McMillanas. – NBA reikalingas Niujorkas, tai yra didžiulė rinka lygai. Niujorkas eilę metų buvo už atkrintamųjų borto. „Knicks“ turi didžiulę fanų bendruomenę, todėl lyga nori matyti šią komandą atkrintamosiose.

Viską pasako netgi faktas, jog mūsų rungtynės buvo perkeltos į sekmadienį. Teko kalbėtis su komanda, kaip galime pasinaudoti tokia situacija ir su kokiais dalykais gali tekti susidurti pasitinkant pirmąsias rungtynes. Visi šioje serijoje nugalėtoju renkasi „Knicks“ ir daugybė žmonių nori matyti šią komandą atkrintamosiose. Žaisti su Niujorko komanda – iššūkis, kuris žada daugiau dalykų. „Knicks“ šiemet žaidžia tikrai gerai, bet tuo pačiu, manau, NBA yra laiminga dėl jų sugrįžimo į atkrintamąsias.“

Netrukus savo kalboje McMillanas užsiminė apie galimą teisėjavimą.

„Bus daugybė švilpukų, kurie tikriausiai nebus mums palankūs“, – tęsė „Hawks“ specialistas, pabrėžęs, jog nepaisant spaudimo, komandai reikės išlikti šalto proto.

„Hawks“ komandą su „Knicks“ Rytų konferencijos ketvirtfinalyje suvedė penktoji užimta vieta reguliariajame sezone. Niujorko ekipai priklausys namų aikštės pranašumas.

Serijos startas – naktį iš sekmadienio į pirmadienį.

Komentarai:
cia pabande mcmillana uztildyti Kinijos komunisto partijos slovintojai? :D kad cia centai tik :D
2021-05-21
Atsakyti
gyvenam idomiais laikais kai uz teisybe baudoja.
2021-05-21
+1
Atsakyti
hmz
nu bet iš esmės tai tiesą pasakė
2021-05-21
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metami tritaškiai

37%
12,4
Pataiko: 12,4
Taiklumas: 37,2%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 23
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Bogdan Bogdanovic