Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Lietuvos trijulių rinktinė ketvirtadienį pradėjo kovą link bilieto į olimpines žaidynes, o jau šeštadienį bus priversta žaisti žūtbūtinį mūšį.

Lietuviai B grupės kovas pradėjo pergale prieš Kazachstaną (21:9), tačiau vėliau labai apmaudžiai nusileido JAV rinktinei (20:21), o šis pralaimėjimas Dainiaus Novicko auklėtinius įstūmė į nepatogią situaciją.

Pirmąją B grupės kovų dieną abi pergales iškovojo ne tik JAV rinktinė, bet ir belgų, kuri 22:14 susitvarkė su Pietų Korėja ir 19:13 įveikė Kazachstaną.

Į ketvirtfinalio etapą pateks dvi geriausios grupės komandos, o tai reiškia, kad jau pirmajame šeštadienio lietuvių susitikime prieš Belgiją bus būtina pergalė. Kitu atveju olimpinės svajonės šansai liktų teoriniai – reikėtų tikėtis JAV pralaimėjimų Belgijai ir Kazachstanui.

Šeštadienį Lietuva su Belgija susikaus 13 val. 15 min., o su Pietų Korėja – 15 val. 20 min.

Atrankos turnyre Austrijoje iš viso varžosi 20 rinktinių, iš kurių trys iškovos kelialapius į Tokijo olimpines žaidynes.

Komentarai:
x
juk sakė, kad belgus visada įveikdavo
2021-05-28
-2
Atsakyti
Madridista
Na na ar tik nebus prisikalbejes vyr treneris sakydamas, kad is grupes be didesniu bedu iseisim. linkiu kuo didziausios sekmes!!! tikiu komanda, tikiu LT rinktine, mes busim olimpiadoje!!!
2021-05-28
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.