Nuotr.: FIBA.com
Nuotr. FIBA.com

Rusijos krepšinio federacija paskelbė 22 krepšininkų sąrašą, kurie yra kviečiami ruoštis olimpinių žaidynių atrankos turnyrui.

Alexey Shved

Alexey  Shved
Komanda: Maskvos srities Chimki
Pozicija: SG
Amžius: 32
Ūgis: 198 cm
Svoris: 84 kg
Gimimo vieta: Rusija

Kandidatų sąraše nėra Maskvos srities „Chimki“ žvaigždės Aleksejaus Švedo. Gynėjas sezono metu buvo itin kamuojamas traumų.

Rusijos nacionalinės komandos stovykla prasidės jau rytoj, gegužės 31 dieną. Kai kurie krepšininkai prie komandos prisijungs kiek vėliau.

Sergejaus Bazarevičiaus auklėtiniai birželio 22 dieną žais draugiškas rungtynes Kaune su Lietuvos rinktine.

Rusijos rinktinė žais olimpinių žaidynių atrankoje Splite, kur komanda grupėje rungtyniaus su Meksika ir Vokietija, o kitoje grupėje grumsis Kroatija, Brazilija ir Tunisas. Į olimpines žaidynes pateks tik turnyro nugalėtojas.

Rusijos rinktinės kandidatai:

Gynėjai: Jevgenijus Baburinas (Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“), Antonas Kardanachišvilis (Maskvos CSKA-2), Artiomas Komolovas („Nižnij Novgorod“), Dmitrijus Kulaginas (laisvasis agentas), Michailas Kulaginas (Krasnojarsko „Jenisej“), Gregorijus Motovilovas (Krasnodaro „Lokomotiv“), Ivanas Strebkovas („Nižnij Novgorod“), Jurijus Umrichinas (CSKA-2), Ivanas Uchovas (Maskvos CSKA) Dmitrijus Chvostovas (Sankt Peterburgo „Zenit“).

Puolėjai: Semionas Antonovas (CSKA), Antonas Astapkovičius („Nižnij Novgorod“), Jevgenijus Valijevas (Maskvos srities „Chimki“), Andrejus Voroncevičius („Nižnij Novgorod“), Philipas Gafurovas (CSKA-2), Andrejus Zubkovas („Zenit“), Antonas Kvitkovskis (Saratovo „Avtodor“), Nikita Kurbanovas (CSKA).

Vidurio puolėjai: Joelis Bolomboy (CSKA), Stepanas Gontaras („Nižnij Novgorod“), Vladimiras Ivlevas (Permės „Parma“), Timofejus Mozgovas („Chimki“).

Komentarai:
O pakviest Michailovskį iš "Avtodor" rinktinės treneriui buvo zapadlo. Jau geriau iš CSKA dublerių nei 20 metis pacanas 2 kartus nuskynęs VTB Lygos geriausio jaunojo žaidėjo apdovanojimą. :DDDDDDDDDDD
2021-06-03
-5
Atsakyti
Echodka
tai geriausia, kas galejo nutikti Rusu nacionalinei rinktinei
2021-05-30
+1
Atsakyti
Hj
savo laikais rusai buvo tikrai stipri rinktinė su gerais talentais dabar liko niekas, manau lietuvai gresia tas pats
2021-05-30
+7
Atsakyti
ciongas
Niekinis, jokių šansų patekti į olimpines. Vetranai nussenę, o jaunimas itin žemo lygio. Vos pora geresnių CSka atsarginių.
2021-05-30
+9
Atsakyti
Brisius
Nekažką sąrašas
2021-05-30
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.