Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Prie Rytų konferencijos pusfinalio priartėjusi Filadelfijos „76ers“ pasidalijo nemalonia žinia.

Joel Embiid

Joel  Embiid
Komanda: Philadelphia 76ers
Pozicija: C
Amžius: 27
Ūgis: 213 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Jaundė, Kamerūnas

Klubas oficialiai paskelbė, jog ketvirtajame mače skaudžiai parkritusiam Joeliui Embiidui buvo nustatytas menisko įplyšimas.

Lyderis praleis penktąsias rungtynes, o tolimesnė prognozė nepateikiama – jis bus stebimas kasdien.

„76ers“ pažymėjo, jog operacijos nebus imtasi. Sužeistam dešiniam keliui bus atliekamos procedūros.

Filadelfijos ekipa ketvirtfinalio serijoje iki keturių pergalių 3-1 pirmauja prieš Vašingtono „Wizards“. Penktosios rungtynės artėjančią naktį vyks Filadelfijoje.

Karjeros sezoną žaidžiantis 27-erių Embiidas vidutiniškai renka po 28,1 taško, 10,3 atkovoto kamuolio ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Jis kartu su Stephenu Curry ir Nikola Jokičiumi – kandidatai laimėti lygos MVP apdovanojimą.

Embiido trauma:

Komentarai:
Trener
Nets man rytu cempionai ir nekarunuoti nba... 2 pergales bucks duos max...kam ta gynyba kai pas tave 2 geriausi nba scoreriai vos ne 3...Manomone neverkit tiktais, aciu
2021-06-03
+4
Atsakyti
Kai Hardenas perejo i Nets viskas jau buvo aisku, taip, kad mazai kas pasikeite. Aisku traumos isvis gadina playoffus, bet net jei niekam nebutu traumu Nets butu eme.
2021-06-03
+5
Atsakyti
kasioguru
traumos gadina reikalus - Nuggets, Suns, Lakers, dabar Sixers... nepasveiks greit tas meniskas, reiskia Sixersam ir pries Hawks kazin ar pavyks laimet. vadinasi is rytu i finala iseis Nets vs Bucks poros nugaletojai, aisku jei ir ten negaus kas traumos.
2021-06-02
-4
Atsakyti
Anonimas
Jau kaip ir aisku kad Netsai varys i finala. Kazkaip ka bebandytu NBA vistiek galop playoffai tampa nuspejami. Bucks man nera patikimi kad iseitu i finala kai Giannis nemoka mest is toli ir jo zaidimas tampa nuspejamas.
2021-06-02
-25
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Joel Embiid

Joel  Embiid
Joel  Embiid
MIN: 30.55
PTS: 28.13 (64.77%)
REB: 10.27
AS: 2.82
ST: 1
BS: 1.29
TO: 3.04
GM: 55