Nuotr.: Imago Images/Scanpix
Nuotr. Imago Images/Scanpix

Madrido „Real“ ekipą visą sezoną persekioja problemos: traumos, išvykstantys žaidėjai, juos keičiantys nauji krepšininkai – toks yra karališkojo klubo šių metų veidas.

Komanda: Madrido Real
Pozicija: PG, SG
Amžius: 33
Ūgis: 190 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Menorka, Ispanija

Neseniai koronavirusu susirgo Alberto Abalde ir Felipe Reyesas, o lyg Trey Thompkinso ir Anthony Randolpho traumų būtų maža, iš rikiuotės prieš pat Ispanijos lygos pusfinalį (ACB) dėl kairės kojos raumens traumos iškrito pagrindinis „Real“ įžaidėjas Nicolas Laprovittola, kuris praleis visą seriją su „Valencia“ klubu.

Netrukus pranešta, jog serijos pradžią praleis ir „Real“ gynėjas Sergio Llullas. 33-erių ispanas patyrė dešinės kojos blauzdos raumens traumą ir sekmadienį ant parketo neišbėgs.

Tai reiškia, jog Madrido ekipa pusfinalyje į kovą stos be savo 6 pagrindinės sudėties žaidėjų.

Prispaustas į kampą, Madrido ekipos strategas Pablo Laso atsigręžė į jaunimą: specialistas į komandą pasikvietė šią savaitę 17-os sulaukusį 191 cm ūgio gynėją Juaną Nunezą, tokią informaciją skelbia žurnalistas Carlosas Sanchezas Blasas.

Šiuo metu Nunezas varžosi Valensijoje vykstančiame Eurolygos jaunimo turnyro finaliniame etape ir per dvejas rungtynes tarp bendraamžių vidutiniškai renka po 11,5 taško (47 proc. dvit., 28 proc. trit.), 6 atkovotus kamuolius, 6,2 rezultatyvaus perdavimo, 5,2 klaidos bei 15,5 naudingumo balo.

Nunezas niekada nėra žaidęs jokioje profesionalioje komandoje, todėl pasirodymas pusfinalyje nors sekundei reikštų debiutą vyrų krepšinyje.

Tikimasi, jog jaunasis „Real“ talentas turėtų suspėti sekmadienį grįžti į Madridą, kur 19.30 val., Lietuvos laiku prasidės pusfinalio iki 2 pergalių serija su Valensijos klubu.

Nunezo žaidimo epizodai:

Komentarai:
Anonimas
Sansas Valensijai iseit i finala. Ner ten kazkaip kad ACB finalo dalyviai patenka i Eurolyga? Nes kitaip Valensija negaus licenzijos
2021-06-05
+2
Atsakyti
D
Iš nuotraukos Sargiūną priminė :))
2021-06-05
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.