Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BasketNews.lt/D. Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Atsakymas į svarbiausią „Betsafe-LKL“ sezono klausimą gali paaiškėti jau pirmadienį. Kauno „Žalgirio“ pergalės prieš Vilniaus „Rytą“ atveju kauniečiai finalo serijoje triumfuotų 3-0 ir džiaugtųsi vienuoliktuoju iš eilės Lietuvos čempionų titulu.

Visgi šiemet planuojama kiek kitokia nei įprasta čempionų žiedų įteikimo ceremonija. Ji vyks iškart po paskutiniojo finalo mačo, kad ir kada jis bevyktų – birželio 7, 10 ar 12 dieną.

Nugalėtojų triumfą įamžinančius juvelyrinius dirbinius pagamino „Premiere“ juvelyrikos namai.

„Šiemet švenčiame iškilmingiau, tai atsispindi ir žieduose – prabanga jaučiama kiekvienoje detalėje. Prancūziškas Limožo emalis, dviejų spalvų auksas ir masyvus bei išskirtinis konstruktas 2021-aisiais metais leido sukurti nepaprastus LKL čempionų žiedus“, – sakė įmonės įkūrėjas Vytautas Jonutis.

Žiedus juosia krepšinio tinklelio motyvas, pastarasis yra dekoruotas kamuolio detale. Dirbinio centre inkrustuotas LKL logotipas ir metai, kurie tobulai išryškėja tamsaus violetinio emalio fone.

Trečiųjų LKL didžiojo finalo rungtynių transliaciją iš Kauno stebėkite nuo 18.30 val. per BTV televiziją.

Komentarai:
Juvelyrams lengva buvo, kai čempionai buvo aiškūs dar sezonui neprasidėjus, rito žaidėjų pirštų net matuoti nereikėjo....
2021-06-07
+1
Atsakyti
Ryto fanas visada
Ne i tema bet galvoju koks galetu but antras lkl simbolinis penketas ir mano nuomone jame turetu buti : normantas goudelock , , butkevicius , kazakauskas , kupšas
2021-06-07
-2
Atsakyti
Anonimas
Uz sita ziedu isniekinima gales nusamdyti dar viena komentatoriu, nes astuoniese nespeja suktis.
2021-06-07
+3
Atsakyti
Zalgiris
Demesys zalgirio Vedliui dideja Th. Walkupas ir Eurolygos cempionu akiratyje
2021-06-07
Atsakyti
Grazu
🏆 Zalia balta Cenpionai 💚💚👏💯
2021-06-07
+3
Atsakyti
alioalio
dar galejo ant ziedo vidurio prie betsafe uzraso,kokia dar viena bendrove uzrasyti...kokia vylkiskes pienine butu tada isties tobuli ziedai
2021-06-07
+4
Atsakyti
alioalio
kazkaip labai jau papigiai atrodo,kazkokie turginiai kur cigonai pardavineja...tarkim NBA ziedai,padaryti buna su deimantais ir t.t. cia sitie LKL ziedai tai kazin ar 100 euru verti...dar ant ziedo vidurio betsafe bendroves uzrasas LMAO
2021-06-07
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.