Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Niujorko „Knicks“ į atkrintamąsias sugrąžinęs Tomas Thibodeau neliko neįvertintas.

Šį sezoną metami dvitaškiai

49%
27,4
Pataiko: 27,4
Taiklumas: 48,6%
Vieta lygoje: 18
Geriausias pasiekimas: 38
Blogiausias pasiekimas: 18
Daugiausia pataiko: Julius Randle

Prieš šį sezoną prie „Knicks“ vairo stojęs 63-ejų specialistas buvo pripažintas geriausiu NBA metų treneriu. Tokio apdovanojimo Thibodeau sulaukė antrą sykį per savo karjerą – pirmasis kartas buvo 2011 m.

„Visada, kai gaunu panašius apdovanojimus jaučiuosi pagerbtas, tačiau tai labiau yra mūsų organizacijos darbo atspindys“, – atsiimdamas geriausio trenerio trofėjų sakė Thibodeau.

Balsavime Thibodeau surinko 351 balą. „Knicks“ strategui buvo skirti 43 pirmosios vietos balsai, 42 – antrosios bei 10 – trečiosios.

Antroje balsavimo vietoje liko Finikso „Suns“ specialistas Monty Williamsas, surinkęs 340 taškų. Williamsas gavo 45 pirmosios vietos balsus, 32 – antrosios ir 19 – trečiosios.

Trečiąją vietą balsavime užėmė reguliarųjį sezoną su Jutos „Jazz“ ekipa laimėjęs Quinas Snyderis, gavęs 161 balą.

Komentarai:
Tomas
Tikėkimės per vasarą nusipirks įžaidėją ir centrą. Silpniausios jų vietos. Andre Drummond būtų geriausias centras iš laisvų agentų. Dėl įžaidėjo nežinau.
2021-06-08
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.