Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ antrą kartą atkrintamosiose žaidė lemiamas rungtynes ir antrą kartą sugebėjo prasibrauti į kitą etapą.

Pau Gasol

Pau  Gasol
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PF
Amžius: 40
Ūgis: 213 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Barcelona, Ispanija

Šįkart į finalą patekusių katalonų kelyje lauks amžinas varžovas Madrido „Real“. Jasikevičius po trečiųjų ir pergalingų serijos rungtynių pasiteisinimų dėl įtempto tvarkaraščio neieškojo.

„Sužaidėme labai gerą trečiąjį kėlinį, o dabar reikia ruoštis finalui, turime tik 48 valandas. Lengva nebus, turėsime būti susikoncentravę ir visada žinoti, ką norime daryti“, – komentavo Jasikevičius.

„Reikės pasiruošti prieš visai kitokį varžovą nei turėjome iki šiol (ACB atkrintamosiose). „Real“ yra labai fiziška komanda, kuri tiek gynyboje, tiek puolime dominuoja su savo ūgiu“, – pridėjo specialistas.

Savo treneriui pritarė ir „Barcelonos“ žvaigždė Pau Gasolis.

„Real“ yra puiki komanda. Jie demonstruoja neįtikėtiną dvasią, nepaisant traumų ir išvykusių žaidėjų netekčių, – sakė Gasolis. –  Jie turi puikų trenerį ir puikius žaidėjus, taigi mūsų laukia labai sunkus finalas.“

Komentarai:
gaus barca treneris Laso i vienus reksni pades :D
2021-06-13
+6
Atsakyti
Žemaitis
Net neabejoju jei Real butu tos sudeties kaip pradejo sezona, Barsa butu sutvarkyta be didesnes intrigos. Bet dabar svarstykles Barsos pusej
2021-06-12
-16
Atsakyti
Niu
Sekmes
2021-06-12
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.