Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Karjeros etapą Kauno „Žalgiryje“ užbaigęs Marius Grigonis instagrame kreipėsi į savo sekėjus, su kuriais pasidalijo atvira žinute.

Šį sezoną metami dvitaškiai

61%
23,6
Pataiko: 23,6
Taiklumas: 60,9%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 31
Blogiausias pasiekimas: 13
Daugiausia pataiko: Joffrey Lauvergne

„Palieku „Žalgirį“ ir žiauriai spaudžia širdį. Kaune aš gimiau ir užaugau, o „Žalgiris“ mane subrandino tolimesniam gyvenimo etapui.

Visi kas palaikėt ir nenustojot tikėti, tiems kas buvo ne tik pergalingais, bet ir sunkiais momentais o – ačiū. Žalias ačiū ir heiteriams, kurie prisidėjote prie bendros sėkmės, veikėte, kaip stimulas judėti į priekį.

Man šie trys sezonai buvo permainingi, atnešė ne tik pakilimų, bet ir nuosmukių, o kai viskas atrodė jau vėl grįš į senas vėžes, atėjo ir absoliučiai visiems sunkus laikas. 

Gaila, kad paskutiniais metais nepavyko pasimėgauti savų fanų pilna arena, bet paskutinėse rungtynėse, visa širdimi buvo galima pajausti net dalį tos atmosferos, kokią „Žalgirio“ fanai sukuria magiškai. Tokios akimirkos yra neįkainojamos ir jų neįmanoma pamiršti, ir tada tikrai supranti, kad be fanų, mes esam niekas.

Ačiū visai Rūbinei, kuri yra geriausia ir smagiausia! Ačiū Treneriams, Staffui, Ofisui!
Man buvo ne tik garbė, bet ir labai gera būti „Žalgirio“ šeimos dalimi!!!! Iki pasimatymo!“ – rašė Grigonis.

Grigonis karjerą pratęs Maskvos CSKA klube. Krepšininkas jau buvo pristatytas naujoje komandoje ir atsakinėjo į aistruolių klausimus.

Grigonis atskleidė, kad pagrindinė priežastis, kodėl pasirinko CSKA buvo galimybė kautis dėl titulų.

„CSKA praktiškai visada žaidžia finalo ketvertuose, o pagrindinis tikslas – laimėti trofėjus. Tai ir buvo pagrindinė priežastis – turėti kaip įmanoma daugiau galimybių laimėti titulus“, – sakė atletas.

Komentarai:
Aciu
Amzina pagarba Mariui, tiesiog viskam ateina laikas.. Aciu uz viska, uz ta energija, sportiska pykti aiksteleje, taiklius, pergales isplesiancius metimus bei ypac poziuri i degradavusia raudona k...va, kurios faniuksciams tiesiai i snuki paleidai ta fantastiska tritaski is devyniu metru paskutinese lkl finalo rungtyniu sekundese.
2021-06-13
+10
Atsakyti
b
Paliksi CSKA ir spaus pinigine.
2021-06-13
Atsakyti
ATI
Eina sau kaip truks tokio zaidejo kaip Grigonis ir ne tik todel, kad jis buvo komandos lyderis, bet ir del to, kad kaip ir Sharas, jie buvo tikri Kauno Zalgirio fanai!
2021-06-13
+3
Atsakyti
R
Taip taip . Užknisa tos veidmainystės. Nubėga į kitą komandą, ir išeidamas vėl tries tą patį.
2021-06-13
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Marius Grigonis

Marius  Grigonis
Komanda: Kauno Žalgiris
Pozicija: SG, SF
Amžius: 27
Ūgis: 198 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Kaunas, Lietuva