Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Milano „Armani Exchange“ komanda į savo gretas pasikvietė vietinį krepšininką. Portalo „Sportando“ šaltiniai patvirtino, jog Ettore Messinos vadovaujamas klubas sukirto rankomis su Davide Alviti.

Šį sezoną metamos baudos

82%
14,4
Pataiko: 14,4
Taiklumas: 81,7%
Vieta lygoje: 6
Geriausias pasiekimas: 24
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Kevin Punter

24-erių 201 cm ūgio puolėjas pastaraisiais metais žaidė Triesto „Pallacanestro“ komandoje.

Jis Italijos lygoje vidutiniškai rungtyniavo po 23 minutes, įmetė po 11 taškų, atkovojo po 4,6 kamuolio ir rinko po 12 naudingumo balų. Krepšininko pataikymas iš toli siekė 44,3 proc.

Alviti 2018-2020 m. gynė Trevizo „De'Longhi“ garbę: pirmaisiais metais žaidė antroje lygoje ir iškopė į pirmąją.

Sportininkas atstovavo Italijos rinktinei atrankoje į 2022 m. Europos čempionatą, kurioje per keturis mačus fiksavo 5,8 taško, 2,5 atkovoto kamuolio ir 1,8 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Komentarai:
Kaip italui tai visai px statsai, neisviaizduoju kad Zalgiris kazka paimtu tokiu metu su tokiais statsais... Nemegsta jie vietiniu zaideju deja...
2021-06-17
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.