Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Netektys olimpinei atrankai besiruošiančių rinktinių stovyklose tęsiasi – šį kartą nuostolių patyrė Serbijos nacionalinė komanda. Tinklalapis „Eurohoops.net“ skelbia, kovoje dėl olimpinio kelialapio serbams nepadės Vladimiras Lučičius ir Marko Guduričius. To priežastis – sezono metu patirtos traumos.

Vladimir Lucic

Vladimir  Lucic
Komanda: Miuncheno Bayern
Pozicija: SF
Amžius: 31
Ūgis: 202 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Belgradas, Serbija

Anksčiau paskelbta, jog Serbijos rinktinės stovykloje nepasirodys NBA MVP Nikola Jokičius, o Bogdanas Bogdanovičius su Atlantos „Hawks“ vis dar kovoja atkrintamosiose.

Miunceno „Bayern“ lyderis Lučičius praėjusio sezono Eurolygoje fiksavo 13,6 taško, 4,8 atkovoto kamuolio, 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir 17,8 naudingumo balo statistiką.

Guduričius praėjusį sezoną praleido Stambulo „Fenerbahče“ klube ir per vienerias Eurolygos rungtynes vidutiniškai rinko po 12,2 taško, 2,7 atkovoto kamuolio, 2,3 rezultatyvaus perdavimo ir 10,8 naudingumo balo.

Serbija dėl patekimo į olimpiadą kovos namuose, Belgrade, ir grupių etape susitiks su Dominikos Respublika bei Filipinais.

 

 

 

Komentarai:
Anonimas
grupes varzybose tai juokingi priesininkai
2021-06-24
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Vladimir Lucic

Vladimir  Lucic
Vladimir  Lucic
MIN: 31.14
PTS: 13.65 (63.68%)
REB: 4.84
AS: 1.35
ST: 1.13
BS: 0.13
TO: 1.23
GM: 31