Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Vakarų konferencijos finalo serijoje 0-2 atsiliekantys Los Andželo „Clippers“ ir toliau turės verstis be savo lyderio Kawhi Leonardo.

„Clippers“ oficialiai patvirtino, jog dešiniojo kelio traumą patyręs Leonardas negalės pasirodyti ir trečiajame serijos mače.

Leonardas susižeidė ketvirtosiose serijos rungtynėse su Jutos „Jazz“ ir nuo to laiko ant parketo nebepasirodė. Tai bus jau penktasis susitikimas paeiliui, kurį praleis Leonardas.

Šių metų atkrintamosiose Leonardas vidutiniškai renka po 30,4 taško, 7,7 atkovoto kamuolio ir 4,4 rezultatyvaus perdavimo.

Visiškai skirtingos nuotaikos tvyro Finikso „Suns“ stovykloje, kurioje tikimasi, kad į rikiuotę jau sugrįš pagrindinis komandos įžaidėjas Chrisas Paulas.

36-erių Paulas po laimėto Vakarų konferencijos pusfinalio prieš Denverio „Nuggets“ susirgo koronavirusu ir buvo priverstas atsiriboti nuo komandos bei praleisti pirmuosius du Vakarų konferencijos finalo mačus.

Lygiai savaitę karantine prabuvęs krepšininkas pagaliau sulaukė dviejų neigiamų COVID-19 testų ir praėjo kardio patikrą, kurioje buvo tikrinama, ar žaidėjas yra geros fizinės būklės. Tai buvo paskutinis žingsnis, išvedęs Paulą iš NBA sveikatos apsaugos protokolo.

Paulo statistika atkrintamosiose siekia 15,7 taško, 8,7 rezultatyvaus perdavimo bei 4,1 atkovoto kamuolio.

Nors ir be Paulo, „Suns“ ekipa išlaikė namų tvirtovę saugią bei Vakarų konferencijos finalo serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2-0. Trečiasis susitikimas Los Andžele startuos penktadienį 4 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
djgaffer
Tai nieko gero ir toliau LAC nesišviečia.Nors parodė,kad tikrai ginklų nesudeda ir serijoje daug intrigos.O dabar dar ir namų sienos padės.Bet ir Paulas grįžta,pagrindinis Suns žaidėjas bei varomoji jėga.Tai žaidėjai bus dar labiau užsivedę ir Clippers laukia vėl sunkios rungtynės.
2021-06-24
+2
Atsakyti
Kcx
Normalus krepšininkas grįžtų, bent pabandytų sužaisti, bet Fun Guy? Grįš tik tokiu atveju, jei bus užtikrintas, kad koja visiškai sveika. Jam neaktualūs komandos interesai, net keista, kad per atkrintamąsias nenaudoja "load management". Žiauriai talentingas krepšininkas, tačiau su traumuotomis smegenimis. Tik jis pats težino, kas toje galvelėje dedasi. LBJ žaidė su traumuota koja, AD taip pat, CP3 su pečiu traumuotu, Harden, Mitchell ir daug kitų, tačiau tik ne linksmuolis.
2021-06-24
-8
Atsakyti
Anonimas
Baikit juokus,po tokios traumos nebegris jis i sita serija cia simtas proc..
2021-06-24
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.