Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Po debiutinio sezono Ispanijoje Martynas Sajus išbandys jėgas stipriausioje Vokietijos krepšinio lygoje, rašoma pranešime spaudai.

Martynas Sajus

Martynas  Sajus
Pozicija: C
Amžius: 25
Ūgis: 208 cm
Svoris: 112 kg
Gimimo vieta: Kelmė, Lietuva

Manresos BAXI atstovavęs vidurio puolėjas pasirašė vienerių metų sutartį su Bairoito „Medi“ klubu, kuriam iki atkrintamųjų varžybų pritrūko dviejų pergalių.

„Vokietijos klubo vyr. treneris jau ne pirmą vasarą norėjo pakviesti mane į savo komandą, tačiau visada gana anksti sudarydavau sutartis su kitais klubais, – džiaugėsi krepšininkas. – Šią vasarą pavyko susitarti daug anksčiau ir labai džiaugiuosi galimybe išbandyti savo jėgas vienoje stipriausių nacionalinių pirmenybių Europoje.“

Praėjusį sezoną Ispanijoje Sajus vidutiniškai žaidė po 10 minučių, per kurias rinko po 6,2 taško ir 3,1 atkovoto kamuolio.

Pasak krepšininką atstovaujančios agentūros „East Players“ vadovo, po sezono krepšininką į savo gretas kvietė Lietuvos ir Lenkijos klubai, tačiau Vokietijos klubo pasiūlytos sąlygos buvo ženkliai geresnės.

„Vis daugiau ir daugiau krepšininkų renkasi Vokietijos pirmenybes, vertinamas ne tik dėl finansinio stabilumo, bet ir dėl ryškiai išaugusio krepšinio lygio. Ieškojome Martynui komandos, kurioje jam būtų numatytas reikšmingesnis vaidmuo nei praėjusiame sezone Ispanijoje. Martynas nėra pirmasis mūsų agentūros klientas šioje komandoje vadovaujant treneriui Raouliui Korneriui, todėl žinome, ko tikėtis ir labai džiaugiamės svarbesniu Martynui numatytu vaidmeniu“, – teigė „East Players“ atstovas.

„Medi“ pastaraisiais metais atstovavo Osvaldas Olisevičius.

Komentarai:
Belieka palinkėti sekmės martynui.Ispanijoje sezono pradzioje gavo nebloga vaidmenį,sezonui įsibegejus kazkodel juo vaidmuo vis mažejo,reikia tiketis vokietijoje Sajus vėl išaus.
2021-06-26
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.