Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Šiąnakt trečiąjį pralaimėjimą Vakarų konferencijos finale prieš Finikso „Suns“ patyrę Los Andželo „Clippers“ atsilieka 1-3, tačiau vyr. trenerio Tyronne‘o Lue teigimu, jo auklėtiniai dar gali atsitiesti.

„Kai nugalėjome „Jazz“, laimėjome keturis sykius paeiliui, – priminė strategas. – Taigi, laimėti šią seriją yra labai įgyvendinama užduotis.“

Išties, Los Andželo komanda pralaimėjo pirmuosius du susitikimus, tačiau po to sugebėjo patiesti „Jazz“ komanda ketveriose rungtynėse paeiliui ir taip žengė į konferencijos finalą.

Vis dėlto istorija nėra „Clippers“ pusėje. Esant tokiai situacijai, tik keturios komandos NBA istorijoje sugebėjo triumfuoti serijoje ir žengti į pagrindinį NBA finalą.

Ką reiškia grįžti atsiliekant 1-3, žino ir pats Lue. Jo treniruojami Klivlando „Cavaliers“ 2016 m. NBA finalo serijoje atsiliko 1-3 prieš „Golden State Warriors“, tačiau galų gale kėlė nugalėtojų titulą į viršų.

Vis tik „Clippers“ į šią seriją turės grįžti be lyderio Kawhi Leonardo. Puolėjo galimybės pasirodyti ant parketo penktajame serijos mače yra vertinamos labai pesimistiškai.

„Negaliu kalbėti už Kawhi apie jo paties savijautą, – teigė Paulas George‘as. – Jeigu jis nėra pasirengęs 100 proc., nenorime matyti jo aikštėje. Sakau taip kaip brolis ir komandos draugas. Jo sveikata ilgalaikėje perspektyvoje yra kur kas svarbiau, nei tai, kas vyksta dabar.“

„Negaliu pasakyti kiek rimta yra trauma, ar ką jis mums gali duoti. Kaip ir sakiau, jo sveikata yra svarbiau už viską“, – pridėjo George‘as.

Penktasis serijos susitikimas Finikse vyks antradienį 4 val. Lietuvos laiku.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.