Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

„Šiaulių“ krepšinio klubo direktoriui Donatui Slaninai pristačius vyrų ir moterų komandų sezono planus, klubo dalininkai patvirtino abiem komandoms keliamus tikslus būsimame 2021-2022 m. sezone.

Šį sezoną pelnomi taškai

48%
84,1
Pelno taškų: 84,1
Taiklumas: 47,6%
Vieta lygoje: 5
Geriausias pasiekimas: 106
Blogiausias pasiekimas: 56
Daugiausia pelno: Elvar Mar Fridriksson

Vyrų komandai iškeltas tikslas artėjančiame „Betsafe-LKL“ čempionate patekti tarp keturių stipriausių lygos komandų. Tokio pat rezultato tikimasi ir Karaliaus Mindaugo taurės turnyre.

Tuo tarpu iš du sezonus paeiliui šalia Moterų lygos čempionato A diviziono apdovanojimų likusios moterų komandos būsimose šalies pirmenybėse laukiama medalių – iškeltas uždavinys užimti ne žemesnę nei 3 vietą.

„Dalininkų susirinkimo metu klubo direktorius pristatė praėjusio sezono rezultatus ir nurodė objektyvias priežastis, dėl kurių mūsų komandoms nepavyko pasiekti iškeltų tikslų, – teigė klubo dalininko Antano Sireikos paramos fondo direktorius Artūras Nacickas. – Vis tik būsimame sezone norime turėti didesnius komandų biudžetus, kurie leistų suformuoti konkurencingas sudėtis. Apie savo ketinimus didinti paramą jau atskleidė mūsų svarbiausias dalininkas Šiaulių miesto savivaldybė.

Tikimės, kad jos pavyzdžiu seks ir mūsų klubo partneriai bei rėmėjai. Todėl neslepiame ambicijų grįžti ten, kur buvome prieš gerą dešimtmetį – norime kautis dėl LKL ir Karaliaus Mindaugo taurės prizinių vietų. Taip pat pagaliau atėjo laikas iškovoti taip trokštamus medalius ir moterų komandai.“

Praėjusiame „Betsafe-LKL“ sezone dėl koronaviruso prevencijos net keturis sykius į saviizoliaciją užsidariusi „Šiaulių“ vyrų komanda užėmė 7 vietą, tuo tarpu traumų išretinta moterų komanda pralaimėjo Moterų lygos mažajame finale ir turėjo tenkintis 4 vieta.

Komentarai:
Anonimas
pirma pries neptuno dublerius reik laimet
2021-06-30
Atsakyti
Anonimas
djgaffer Eina sau,o čia tai būtų nuistabu,jei Šiauliai vėl taptų konkurencingi.Norisi,kad jie vėl būtų stiprūs,kad vėl kibtų į atlapus visiems favoritams.Ir iš tikrųjų jau paaiilgau tų laikų,kai jie buvo amžini bronzininkai ir duodavo kovą visiems.Tai lieka sėkmės palinkėt ir suburt gerą sudėtį.
2021-06-30
+1
Atsakyti
oba butu puiku! Kuo daugiau kandidatu i top 4, tuo idomiau mums ziurovams.
2021-06-30
+7
Atsakyti
Anonimas
PG: Fridriksson , (žemaitis?). SG: Varnas, Stankevičius. SF: sušinskas, Lukauskis. PF: Van vliet, urbutis. C: berzins , anderson. jeigu pavyktu kazka panasaus surinkti manau drasiai galetu del 3 kapotis
2021-06-30
+6
Atsakyti
Anonimas
Tai siemet jau buvo tikslas ketveriuke. Jei biudzetas didesnis, kita sezona reiktu issikelti tiksla patekti i finala :D
2021-06-30
Atsakyti
na idomu idomu, ir kaip gi jie ruosiasi tuos tikslus igyvendint? pafantazuot aisku nesunku, bet kur veiksmu planas? kas bus jei viduryje sezono pasimatys kad niekas neveikia?
2021-06-30
+8
Atsakyti
taduse
tai jie kasmet svaigsta apie aukstas vietas bet gauna pastoviai skuduru per veida
2021-06-30
+3
Atsakyti
Anonimas
O gal tikslas galetu buti uzdirbti?
2021-06-30
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.