Nuotr.: Scanpix Baltics
Nuotr. Scanpix Baltics

Į Eurolygą per Europos taurę sieksianti patekti Bolonijos „Virtus“ dairosi įžaidėjo ir vidurio puolėjo.

Ekpe Udoh

Ekpe  Udoh
Pozicija: PF
Amžius: 34
Ūgis: 208 cm
Svoris: 111 kg
Gimimo vieta: Edmond, JAV

Italijos dienraštis „Repubblica“ praneša, jog „Virtus“ vilioja Norrisą Cole'ą, kuris yra pagrindinis taikinys į išvyksiančio Stefano Markovičiaus vietą. Skelbiama, jog abi pusės yra pažengusiose derybose.

Tas pats dienraštis praneša, jog „Virtus“ nori pakeisti Julyaną Gamble'ą, o vienas iš taikinių – Ekpe Udoh. Pranešama, jog Eurolygos finalo ketverto MVP parašo siekia ir Belgrado „Partizan“.

Prancūzijos čempionu su ASVEL tapęs Cole'as praėjusį sezoną Eurolygoje per 26 minutes fiksavo 13,7 taško, 3,6 rezultatyvaus perdavimo ir 10,3 naudingumo balo statistiką.

Tuo metu Udoh sezoną užbaigė Pekino „Royal Fighters“ komandoje ir per 14 minučių fiksavo 6,8 taško ir 4,7 atkovoto kamuolio statistiką.

2016-2017 Eurolygos sezone Nigerijos krepšininko rodikliai siekė 12,1 taško, 7,8 atkovoto kamuolio ir 20,7 naudingumo balo.

Komentarai:
Anonimas
Tik atsilaisvina Zaidejas jau ir Taikosi O apie Zalgiri nepamineta Kad Domina Daug Komandu Be Izaideju gyneju Daug kam Nepatiko Kad zalgiris domisi Cole\' Bet Kitos komandos ima
2021-07-12
+4
Atsakyti
Anonimas
djgaffer Tai taip išeina,kad Virtus renka veteranų komandą.Yra Teo su Belinelli,dabar nori pasikviest taip pat link veteranų einančius Cole su Udoh.Eurocupui tai neblogas variantas,su tokia patirtim ir tokiom žvaigždėm gal ateinantį sezoną pavyks laimėti taurę.Tik dar reik palaukt,ką surinks pagrindiniai konkurentai.
2021-07-12
+2
Atsakyti
Anonimas
Sikna dega. Pamate kad Partizan taskytis pinigais pradejo ir gali vel nepaeit korta Bolonijai patekt i Eurolyga.
2021-07-12
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną pelnomi taškai

45%
75,3
Pelno taškų: 75,3
Taiklumas: 45,5%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 95
Blogiausias pasiekimas: 54
Daugiausia pelno: Rashawn Thomas