Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Ilgametis Eurolygos krepšininkas Vladimiras Micovas sugrįžta, ten kur žengė vienus pirmųjų savo profesionalo karjeros žingsnių. Portalas „Eurohoops.net“ skelbia, jog 36-erių veteranas keliasi į Podgoricos „Budučnost“ klubą.

Vladimir Micov

Vladimir  Micov
Pozicija: SF, PF
Amžius: 36
Ūgis: 203 cm
Svoris: 100 kg
Gimimo vieta: Serbija

Rašoma, jog su serbu pasirašyta vienerių metų sutartis. Micovas „Budučnost“ garbę su pertraukomis gynė 2005-2009 metų laikotarpiu.

Praėjusius ketverius metus 203 cm ūgio krepšininkas praleido Milano „Armani Exchange“ ekipoje, su kuria laimėjo visus įmanomus trofėjus Italijoje, buvo išrinktas 2018-ųjų super taurės MVP, o Eurolygoje su Milano klubu praėjusį sezoną laimėjo trečiąją vietą.

2020-2021 metų sezone Micovas fiksavo 6,1 taško, 1,6 atkovoto kamuolio, 1 rezultatyvaus perdavimo ir 5,4 naudingumo balo statistiką.

Per savo karjerą Micovas taip pat rungtyniavo tokiose komandose kaip Belgrado „Partizan“, Vitorijos „Baskonia“ bei Maskvos CSKA.

„Budučnost“ klubas rungtyniauja Europos taurėje bei Adrijos lygoje, kurioje praėjusį sezoną užėmė antrąją vietą.

Komentarai:
Anonimas
Galejo i Zalgiri su Kalnu nes draugai
2021-07-16
-9
Atsakyti
x
pas jugus atsirado pinigai Partizan, cervena šovė ir šitie paskutinias kelnes nusimaus
2021-07-16
-1
Atsakyti
Anonimas
Nelaimėjo "visų įmanomų titulų Italijoje", nes finale 0-4 pralaimėjo Virtus\'ui
2021-07-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.