Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Ispanijos rinktinė prieš artėjančias Tokijo olimpines žaidynes sulaukė gerų naujienų.

Vyriausiasis treneris Sergio Scariolo teigė, kad petį išsinarinęs Juancho Hernangomezas sveiksta ganėtinai sparčiai ir veikiausiai padės savo šaliai Tokijuje.

„Jis sveiksta, o bendradarbiavimas su „Timberwolves“ buvo puikus, – sakė Scariolo. – Esu nusiteikęs optimistiškai, nes visi atlikti testai parodė gerus rezultatus.“

Puolėjas traumą patyrė draugiškose rungtynėse su Prancūzija ir iš pradžių buvo manyta, jog atsigauti iki olimpinių žaidynių Hernangomezas nebesuspės.

Penktą sezoną NBA sužaidęs puolėjas vidutiniškai aikštėje praleido po 17 minučių, įmetė po 7,2 taško ir atkovojo po 3,9 kamuolio.

2019 metais laimėtame pasaulio čempionate Hernangomezas ispanų gretose fiksavo 10,5 taško ir 5,4 atkovoto kamuolio statistiką per 23 žaidimo minutes. Jo pataikymas iš dvitaškio zonos siekė 70,4 proc. (19 iš 27), o iš toli – 44 proc. (11 iš 25).

Artėjančią naktį ispanai sužais draugiškas rungtynes su JAV ir taip užbaigs savo pasiruošimą olimpinėms žaidynėms.

Komentarai:
Anonimas
djgaffer Svarbus ispanų rinktinės žaidėjas,būsimas ateities vienas rinktinės veidų.Pastaruoju metu pas ispanus trūksta tokių labai ryškių žaidėjų,kokie buvo ta auksinė jų karta.Tai jiems kiekvienas žaidėjas dabar svarbus,ypač tas,kuris žaidžia NBA.Todėl naujienos jiems tikrai džiugios,svarbus žmogus galės grįžti.
2021-07-18
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.