Nuotr.: V.Sodeika
Nuotr. V.Sodeika

Vilniaus „Kibirkštis-MRU“ komanda pradėjo pirmuosius darbus artėjančio sezono pasiruošime. Sostinės klubas išsaugojo iki čempionų titulų atvedusius taktinių schemų kūrėjus vyr. trenerį Gitautą Kieviną ir asistentę Sandrą Linkevičienę.

„Radome puikų trenerių tandemą ir sprendžiant naujo sezono galvosūkius, nuo jų ir pradėjome, – teigė klubo direktorius Justas Jankauskas. – Rezultatai ir komandos atmosfera parodo, kad šios dvi asmenybės puikiai susidirbo ir papildo vienas kitą, todėl pagrindinis darbas buvo išsaugoti šį duetą. Vis dėlto strategai po ilgo laiko į Vilnių sugrąžino du trofėjus.“

Kievinas kaip komandos vyr. treneris debiutavo 2020 m. vasario mėnesį, kai perėmė komandos vairą iš Algirdo Paulausko.

„Džiaugiuosi, kad galiu tęsti darbą Vilniuje. Tai mano miestas ir tai didelė garbė bei atsakomybė, – komentavo „Kibirkšties-MRU“ strategas. – Po sezono turėjau pasiūlymų išvykti iš Lietuvos, tačiau viską apsvarstę su šeima, nutarėme likti Vilniuje. Sostinės klubas suteikė geras sąlygas darbui, belieka susirinkti konkurencingą komandą su gera chemija.

Pernai komandos pagrindas buvo atmosfera, tad norisi ir šiemet turėti kažką panašaus. Laimėti titulus nebuvo lengva, o ir apginti būna dar sunkiau… Todėl laukia išties sunkus sezonas.“

Linkevičienė klube darbus pradėjo 2018 m., kuomet talkino tuometiniam vyr. treneriui Valdui Gecevičiui.

Sostinės ekipos štabe liekantys treneriai sieks apginti 2020-2021 m. sezone iškovotus titulus: praėjusį sezoną „Kibirkštis-MRU“ tapo Karalienės taurės ir „Huawei Moterų lygos“ nugalėtoja.

Komentarai:
Anonimas
Valuzyte - moteru krepsinio legenda :)
2021-07-20
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.