Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Tokijo olimpinės žaidynės gali ir netapti Pau Gasolio paskutiniu šokiu krepšinio aikštelėje. 

Pau Gasol

Pau  Gasol
Pozicija: PF
Amžius: 41
Ūgis: 213 cm
Svoris: 113 kg
Gimimo vieta: Barcelona, Ispanija

41-erių Ispanijos krepšinio legenda interviu „El Pais“ teigė, kad galutinis sprendimas dėl karjeros baigimo nėra priimtas – apmąstymai nukeliami po olimpiados, kuri jam bus jau penktoji.

„Negalvoju apie kitą sezoną, bet nieko ir neatmetu, – patikino Gasolis. – Bet reikės viską pasverti kartu su šeima. Kažkada turi ateiti laikas užverti puslapį ir paskirti save kitiems dalykams. Per pandemiją turėjau galimybę sutikti daugybę įdomių žmonių, kurie užvedė mane ant kelio, kurį galėčiau rinktis ateityje. Bet tuo pačiu noriu būti atsargus. Nenoriu priimti skuboto sprendimo.“

Vasario pabaigoje prie „Barcelonos“ prisijungęs Gasolis į aikštę žengė balandį – praėjus kiek daugiau nei dvejiems metams po patirtos kojos traumos.

Jis Eurolygoje spėjo sužaisti septynerias rungtynes, per kurias aikštėje praleido po pusdešimtos minutės, įmetė po 4,6 taško ir atkovojo po 2,4 kamuolio.

ACB pirmenybėse per 16 mačų užfiksuota statistika siekė 10,4 taško, 5 atkovotus kamuolius, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 15,6 naudingumo balo per 16 žaidimo minučių.

„Pažiūrėsime, kaip seksis olimpinėse žaidynėse. Tikėkimės, jog kūnas reaguos lygiai taip pat, kaip per paskutinius mėnesius „Barcelonos“ klube. Bet svarbiausi veiksniai – šeima ir personalas. Šis darbas reikalauja ilgam atitrūkti nuo šeimos“, – sakė Gasolis.

Komentarai:
Anonimas
Šiaulių klubui padėtum. Neturim dabar PF, SF.
2021-07-22
+2
Atsakyti
Kadangi matau kad Saras perima Motiejuno taktika kviestis sava chebryte i komanda, tai manau dar su Pau prates sezona tokiu ale Milaknio ar Jankuno principu. Uz praeities nuopelnus.
2021-07-22
Atsakyti
Anonimas
kabink jau pau
2021-07-22
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.