Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Čekijos rinktinės vedlys Tomašas Satoransky tapo devintuoju krepšininku, nešiančiu savo šalies vėliavą Tokijo olimpinių žaidynių atidaryme.

„Jaudinsiuosi labiau nei prieš bet kurias rungtynes“, – apie išskirtinį įvertinimą kalbėjo įžaidėjas.

Šiemet olimpinių žaidynių komitetas nusprendė šalims leisti deleguoti du atletus nešti savo šalies vėliavą atidarymo ceremonijoje – vyrą ir moterį. Čekams atidaryme šalia Satoransky taip pat atstovaus moterų teniso žvaigždė Petra Kvitova.

5x5 krepšiniui atidarymo ceremonijoje atstovaus australas Patty Millsas, iranietis Samadas Nikkhah Bahrami, japonas Rui Hachimura, amerikietė Sue Bird, kanadietė Miranda Ayim ir serbė Sonja Vašič. 

Taip pat savo šalies vėliavas Tokijuje neš ir du 3x3 krepšinio atstovai – latvis Agnis Čavars ir mongolė Khulan Onolbaatar.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.