Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

Geriausia pasaulyje Serbijos vyrų 3x3 krepšinio komanda pirmoji užsitikrino vietą olimpinių žaidynių pusfinalyje.

Olimpinėse žaidynėse debiutavusioje 3x3 rungtyje dalyvauja aštuonios rinktinės, kurios pirmajame etape sužais su visais varžovais – po septynerias rungtynes.

Serbija per pirmąsias šešerias rungtynes kol kas pralaimėjimų nepatyrė ir jau turi bilietą į pusfinalį.

Iš viso į atkrintamąsias varžybas pateks šešios geriausios rinktinės. Dvi ekipos iškart prasibraus į pusfinalį, o 3-6 pozicijose liksiančios ekipos rungtyniaus ketvirtfinalyje.

Antroje vietoje po šešių mačų žengia keturias pergales pasiekę Nyderlandai, po 3 laimėjimus įsirašė ir 3-5 vietomis dalijasi Belgija, Rusija ir Latvija.

Po du laimėjimus turi Lenkija (2-4) ir Kinija (2-4), o japonai nugalėjo sykį (1-5).

Moterų 3x3 varžybose dominuoja visas 6 pergales iškovojusi JAV rinktinė. Po keturis laimėjimus įsirašė Rusija, Kinija ir Japonija, tris sykius laimėjo Prancūzija, dukart – Italija, sykį – Rumunija, o Mongolija pergalių nepasiekė.

Rytoj, antradienį, komandos užbaigs pirmąjį etapą.

Rytoj taip pat vyks ir ketvirtfinaliai, o pusfinaliai ir finalai bus surengti trečiadienį, liepos 28 dieną.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.