Nuotr.: ZUMAPRESS.com – Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS.com – Scanpix

Aleksandras Džordževičius yra pagrindinis kandidatas Stambulo „Fenerbahče“ klube pakeisti išvykusį vyr. trenerį Igorį Kokoškovą.

„Sportando“ žurnalistas Alessandro Maggi praneša, kad Džordževičius buvo susitikęs su generaliniu „Fenerbahče“ vadybininku Maurizio Gherardini. Pridedama, jog specialistas iš Serbijos su Turkijos klubu yra pažengusiose derybose.

Džordževičiui tai būtų sugrįžimas į Eurolygą po penkerių metų pertraukos. Specialistas treniravo Atėnų „Panathinaikos“ klubą 2015-2016 m. sezone.

Po to sekė etapas Miuncheno „Bayern“ ekipoje 2016-2018 m., tačiau Bavarijos klubas visais šiais sezonais dar varžėsi Europos taurėje.

Paskutinius dvejus metus Džordževičius praleido Bolonijos „Virtus“ komandoje, su kuria šiemet iškovojo Italijos čempionų titulą. Vis dėlto serbui nepavyko atvesti Italijos komandos ant aukščiausios Europos taurės pakylos.

Tuo metu Kokoškovas grįžta į NBA, kur užims Jasono Kiddo asistento pareigas Dalaso „Mavericks“ ekipoje.

Komentarai:
hmm
Savo laiku buvo vienas geriausiu Europos zaideju. Kaip treneris tai jis toks nuuu normatyva ivykdo, bet auksciau bambos neissoksta. Su Virtus nepateko i Eurolyga, su Serbais nei vieno aukso ir nepaeme. Gavo nuo musu pusfinalyje 2015, dar labiau prakiso pries Argentiniecius su pensininkais Kinijoj 2019-ais. Ten tie pralaimejimai pries JAV 2014 ir 2016 savaime suprantami, ten Amerikieciai buvo stiprus.
2021-07-27
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.