Nuotr.: Prienų Labas GAS
Nuotr. Prienų Labas GAS

Prienų „Labas GAS“ komanda tęsia tarpsezonio darbus. 2021–2022 metų Lietuvos krepšinio lygos sezoną pasitinkanti ekipa pratęsė partnerystę jau ketvirtajam sezonui su lošimų bendrove Lietuvoje „CBet“.

Su Lietuvos krepšinio mecenatu Prienų krepšinio klubas bendradarbiauja nuo 2018–2019 metų sezono.

„Prienų komanda yra jauna ir orientuota į jaunų, talentingų žaidėjų ugdymą. Mes, kaip organizacija, tikime regioninio krepšinio augimu, jaunų žaidėjų integracija į aukštesnį lygį bei Prienų klubo perspektyvomis, todėl džiaugiamės, jog galėjome pratęsti šią sėkmingą partnerystę“, – kalbėjo UAB „Tete-a-Tete“ kazino direktorius Olegas Smirnovas.

„Džiaugiamės šiuo, jau ketvirtą sezoną truksiančiu bendradarbiavimu, – sakė Prienų „Labas GAS“ klubo direktorius Adomas Kubilius. – Per tą laikotarpį „CBet“ stipriai prisidėjo prie Prienų krepšinio augimo ir vystymosi. Tikimės, jog šis ryšys ir toliau padės siekti aukščiausių rezultatų.“

Komentarai:
2 stambus remejai Prienuose, o zaidejai supirkti labai nekazka... Geriausi pabega, o is geresniu islaikytas tik Sargiunas. Zinomesniu pavardziu irgi nepasirasoma. Tai kur visi pinigai nueina? Gal buvusiu sezonu skolas dengia? Bnews, pasidomekit prasau!
2021-09-08
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.