Nuotr.: Partizan Belgrade
Nuotr. Partizan Belgrade

Belgrado „Partizan“ klubo prezidentas Ostoja Mijailovičius paskelbė, kad klubas pardavė rekordiškai daug abonementų į būsimo sezono kovas.

Šį sezoną metami tritaškiai

35%
7,9
Pataiko: 7,9
Taiklumas: 34,5%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 16
Blogiausias pasiekimas: 5
Daugiausia pataiko: Marcus Paige

Tai indikuoja, kad legendinio Serbijos klubo gerbėjai yra išsiilgę pergalių, o Željko Obradovičiaus bei tokių krepšininkų kaip Kevinas Punteris, Zachas LeDay ar Radionas Kurucas atėjimas į komandą tik dar labiau sustiprino kalbas apie šio klubo atgijimą.

Šiemet „Partizan“ bus vienas iš pagrindinių pretendentų laimėti Europos taurę. Pergalė Europos taurėje garantuotų kelialapį į Eurolygą.

Savaitgalį Stambule vykusiame draugiškame turnyre Obradovičiaus kariauna trijų pratęsimų dramoje 120:114 palaužė Donato Motiejūno atstovaujamą „Monaco“ klubą. Visgi antrose turnyro rungtynėse „Partizan“ turėjo pripažinti Stambulo „Fenerbahče“ pranašumą.

Komentarai:
djgaffer
Suprantama,juk komanda vėl kyla iš pelenų.Toks treneris ir toks būrys žvaigždžių krepšininkų intriguoja visus fanus,tai ir išperka viską iš karto.Tik man nuojauta sako,kad šį sezoną jiems nepasiseks.Jau matėm daug pavyzdžių,kai susibūrusios žvaigždės nelaimi pirmais metais,tai ir čia panašiai gali būti.
2021-09-13
+2
Atsakyti
Chomicius
Turi pats atspeti kiek pardave, lopas 😂
2021-09-13
-1
Atsakyti
:D
Tai kiek po velniu pardave? Koks skaicius, lopai?!
2021-09-13
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.