Nuotr.: AP –Scanpix
Nuotr. AP –Scanpix

31-erių Kennethas Fariedas siekia vėl sugrįžti į NBA. Jovanas Buha iš „The Athletic“ praneša, kad puolėjas treniruojasi kartu su Los Andželo „Lakers“ komanda.

Kenneth Faried

Kenneth  Faried
Pozicija: PF, SF
Amžius: 31
Ūgis: 203 cm
Svoris: 103 kg
Gimimo vieta: Niuarkas, JAV

Paskutinį kartą Fariedą NBA aikštelėje buvo galima pamatyti 2018-2019 metų sezone, kuriame krepšininkas gynė Bruklino „Nets“ bei Hjustono „Rockets“ klubų garbę.

Jame krepšininkas per 37-erias sužaistas rungtynes fiksavo 10,4 taško ir 6,8 atkovoto kamuolio statistiką.

Po šio sezono puolėjas persikėlė į Kiniją kur atstovavo Džedziango „Lions“ ekipai, tačiau sužaidęs septynerias rungtynes tapo laisvuoju agentu.

Šį tarpsezonį Fariedas dalyvavo NBA vasaros lygoje ir vilkėdamas Portlando „Trail Blazers“ marškinėlius per trejas sužaistas rungtynes rinko po 5,7 taško bei 8,3 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
djgaffer
Čia jau kažkoks debilizmas gaunasi su Lakers.Visus senukus bando susirinkti,priekinė linija jau išvis perpildyta,bet dar ir Fariedą iš niekur ištraukia.Va čia tai tikrai kad pensionatą visą susirinko Lakers.Fariedo dar nepaėmė,bet žinant Bronių,tai jis tikrai paagituos,kad ir Fariedą klubas prigriebtų,jam su seniais malonu žaisti,kai pats toks yra.
2021-09-14
+2
Atsakyti
Gyvulys
Manimal galetu europon atlekt, prie gero pg butu nesveiku dunku. Siaip keista, pats pikas, o jis 2 metai nelose. Ar galvono, kad jau uzteks lemu? Bet pamate, kad visa genti islaikyt brangu, tai gryst nori toliau dirbti, nes tuoj nebus uz ka valgyt
2021-09-14
-2
Atsakyti
Kaunas
geras zaidejas dar ir Jav rinktinei lose gerai atrode, dar jaunas yra gali gerai zaisti
2021-09-14
+9
Atsakyti
Neblogas gynybos žaidėjas. Anksčiau puolime gyveno iš savo atletiškumo o dabar atletiškumo nebėra tokio kaip budavo anksčiau tai liko tik gynybos žaidėjas.
2021-09-14
Atsakyti
As
herell 2 :)
2021-09-14
Atsakyti
Escpert
Gerai skrisdavo jaunystėj 🙂
2021-09-14
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

74%
17,4
Pataiko: 17,4
Taiklumas: 74,2%
Vieta lygoje: 11
Geriausias pasiekimas: 32
Blogiausias pasiekimas: 8
Daugiausia pataiko: Anthony Davis