Nuotr.: Barca Basket Twitter
Nuotr. Barca Basket Twitter

Eurolygos komandų kapitonai buvo apklausti šešiose rubrikose ir vienoje iš jų figūravo „Barceloną“ antrąjį sezoną treniruojantis Šarūnas Jasikevičius.

Žaidėjai Šarą ir Andrea Trinchieri įvardijo kaip strategus, prieš kuriuos artėjantį sezoną labiausiai laukia akistatos.

Kaip alkaniausią Eurolygos žaidėją kapitonai nurodė Nikolą Mirotičių, kuris praėjusiame sezone buvo vienas iš „Barcos“ vedlių, tačiau blankiai pasirodė atkrintamosiose, o katalonai finale pralaimėjo Stambulo „Anadolu Efes“ ekipai.

Mirotičius mače dėl titulo įmetė 11 taškų.

Komanda, kurią labiausiai patinka aplankyti kapitonams, tapo „Barca“, o sudėtingiausiu oponentu išrinktas „Anadolu Efes“ gynėjas Shane'as Larkinas.

Geriausiu tarpsezonio pasirašymu Eurolygos klubų kapitonų išrinktas Nicolo Melli atvykimas į Milano „Armani Exchange“. Italas sugrįžo iš NBA bei pasirašė trejų metų kontraktą.

Praėjusį sezoną puolėjas užbaigė Dalaso „Mavericks“ gretose, o jo vidurkiai siekė 2,8 taško bei 2,7 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.