Nuotr.: AFP-Scanpix
Nuotr. AFP-Scanpix

Filadelfijos „76ers“ įžaidėjas Benas Simmonsas nepanoro susitikti su komandos draugais, praneša „The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania.

Teigiama, jog kai kurie „76ers“ krepšininkai ruošėsi išvykai į Los Andželą, kur norėjo susimatyti su australu ir įtikinti jį pradėti sezoną kartu su komanda. 

Vis dėlto Simmonso stovykla iš karto pateikė neigiamą atsakymą dėl galimo susitikimo.

Pridedama, kad kelionei į Los Andželą ruošėsi visas „76ers“ branduolys – Joelis Embiidas, Tobias Harrisas bei Matisse‘as Thybulle‘as. Pranešama, kad Simmonsas susitikimo nenorėjo, nes jis paprasčiausiai nori būti išmainytas ir kiti scenarijai jam tiesiog nėra priimtini.

„76ers“ treniruočių stovykla prieš artėjantį sezoną prasidės jau artėjančią savaitę, o žiniasklaidos diena bus rengiama pirmadienį.

Iš Filadelfijos ištrūkti norintis Simmonsas turi dar ketverius metus galiosiantį kontraktą, pagal kurį jis uždirbs apie 146,7 mln. JAV dolerių.

Antradienį ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski pranešė, kad Simmonsas neketina vilkėti „76ers“ marškinėlių, net jeigu ir prasidėjus sezonui jis vis dar priklausytų Filadelfijos klubui. Australas taip pat neplanuoja atvykti ir į kitą savaitę prasidėsiančią „76ers“ treniruočių stovyklą.

Jeigu australas neatvyks į treniruočių stovyklą, jam grės piniginės baudos. Už kiekvieną praleistą treniruočių stovyklos dieną Simmonsas netektų 227 tūkst. JAV dolerių, tad bendra savaitės suma siektų apie 1,3 mln. dolerių, mat įprastai komandos treniruojasi šešias dienas per savaitę.

Filadelfijos klubas aktyviai bando išmainyti įžaidėją nuo pat vasaros pradžios, tačiau kol kas derybos su potencialiais mainų dalyviais vyksta vangiai.

Praėjusiame sezone 25-erių Simmonsas fiksavo 14,3 taško, 7,2 atkovoto kamuolio ir 6,9 rezultatyvaus perdavimo statistiką.

Komentarai:
Cepkelis
mėgstamiausi krepsininkas. kietas bicas. i majami ji
2021-09-26
+2
Atsakyti
Cipsas
Visiskas debilas, kad atsisako tokiu saibu. Pasiimciau ir baigciau karjera
2021-09-26
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.