Nuotr.: USA Today Sports-Scanpix
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix

Milvokio „Bucks“ nusprendė atsisveikinti su Elijah Bryantu.

Elijah Bryant

Elijah  Bryant
Pozicija: SG
Amžius: 26
Ūgis: 196 cm
Svoris: 95 kg
Gimimo vieta: Džordžija, JAV

Gynėjas praėjusį sezoną pradėjo Tel Avivo „Maccabi“ komandoje, tačiau gegužės viduryje už išpirką persikėlė į „Bucks“ ekipą ir su ja tapo NBA čempionu. 

Bryantas NBA iš viso sužaidė 12 rungtynių, iš kurių 11 – atkrintamosiose varžybose. Per sužaistus mačus krepšininkas vidutiniškai rinko po 2,5 taško ir 1,5 atkovoto kamuolio.

26-erių amerikietis iki persikėlimo už Atlanto Eurolygoje pelnydavo po 9,8 taško, atkovodavo po 3 kamuolius ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Komentarai:
djgaffer
Aha,galėtų paimti,tik už kokius pinigus.Visada juokingai skamba,kai brangius žaidėjus pastoviai į Žalgirį kiša.Atrodo,kad pas mas yra CSKA lygio biudžetas ir galim paimti visus,kurie kainuoja mažiausiai 700 tūkst.eurų.Net prieš sezoną jis būtų Žalgiriui neįperkamas,tai apie ką mes kalbam.
2021-09-27
+7
Atsakyti
Anonimas
Ras greit komanda Eurolygoje. Galetu Zalgiris toki paimt, bet kur gi tau, geriau strielkininkai traumuoti.
2021-09-27
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.