Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Vilniaus „Ryto“ aukštaūgio Tannerio Leissnerio pasirodymą mače su Panevėžio „Lietkabeliu“ anksčiau laiko užbaigė šiurpus momentas.

Amerikietis kovodamas varžovų baudos aikštelėje praleido besigynusio Kasparo Berzinio smūgį į smilkinio sritį ir iš karto išbėgo iš aikštės. Kiek vėliau krepšininkas ant neštuvų buvo išvežtas iš arenos ir nuvežtas į ligoninę.

„Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas po dvikovos teigė, jog auklėtinis galimai patyrė žandikaulio lūžį.

„Rungtynės kainavo per daug, nes gali būti, jog praradome Tannerį labai ilgam, – spaudos konferencijoje komentavo Žibėnas. – Turiu pasakyti, kad šiandien nesame patenkinti epizodų traktavimu. Lūžęs žandikaulis, jis yra sutraiškytas ir net nebuvo skirta pražanga. Mes tikrai vertinsime šį epizodą. Už tokius dalykus žaidėjai yra diskvalifikuojami bent jau iš rungtynių.“

„Nenoriu šnekėti apie tą epizodą, kol jo neišnagrinėjome iš visų kampų, – po BasketNews klausimo pridūrė apmaudą liejęs specialistas. – Bet Berzins nėra pats švariausias žaidėjas ir visa lyga žino tai. Jeigu nebus į tai atkreipta dėmesio, paprasčiausiai bus labai keista. Čia nebuvo krepšinio epizodas ir su šiuo žaidėju taip yra ne pirmą kartą.“

Leissneris per 13 minučių spėjo pelnyti 8 taškus (1/1 dvit., 1/3 trit., 3/4 baud.), atkovoti 3 kamuolius, atlikti rezultatyvų perdavimą, sykį suklysti, 3 kartus prasižengti ir surinkti 5 naudingumo balus.

Jo vidurkiai LKL siekia 7,3 taško ir 2,5 atkovoto kamuolio per 22 žaidimo minutes.

„Ryto“ sezono pradžią anksčiau apkartino kito aukštaūgio Jarviso Williamso trauma. Krepšininkas per draugiškų rungtynių ciklą patyrė dalinį Achilo sausgyslės plyšimą ir iš rikiuotės iškrito maždaug pusei metų.

Traumos momentas:

Giedriaus Žibėno spaudos konferencija:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.