Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt

Janis Strelnieks Eurolygos sezoną pradėjo nuostabiai, rinkdamas po 17,5 taško, tačiau tai Kauno „Žalgiriui“ negarantavo pergalių – du pralaimėjimai ir atleistas treneris Martinas Schilleris.

32-ejų latvis dabar „Žalgiryje“ bus treniruojamas Jure Zdovco, su kuriuo jau dirbo Sankt Peterburgo „Spartak“ klube, ir nors strategas pažįstamas, tokie pasikeitimai – netikėti.

„Trenerio pakeitimas buvo kažkas tokio, ko negalėjome tikėtis, bet tai yra mūsų darbo dalis, – prieš Eurolygos dvikovą kalbėjo gynėjas. – Su Zdovcu dirbau anksčiau, tad žinau, jog jis – geras specialistas.“

Rezultatyviausias „Žalgirio“ žaidėjas Eurolygoje žino, ko komandai trūksta, jog pradėtų skinti pergales.

„Turime toliau statyti tarpusavio chemiją, nes jaučiasi, kad žaidėjai vienas kitu nepasitiki pakankamai, – atviravo Strelnieks. – Turime stengtis pažinti vienas kitą geriau ir žaisti su savo stiprybėmis.“

„Žalgiris“ šį vakarą Belgrade su vietos „Crvena Zvezda“ žais 20 valandą.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Tom
kol tokie kalniečiai, ules, mudžiai, milakniai bus komandoje ,pergalių nematysim. Atkreipkit dėmesi į kalniečio žaidimą, noris sudaužyt nekalta televizoriu. Trintukas ir tormozas. Pasiimtu ką iš LKL pilna jaunų talentingų.
2021-10-13
+2
Atsakyti
Asking_Kvešin
Ar BasketNews redakcija gavo Žalgirio leidimą iš Žalgiris Insider perspausdinti Janio pokalbį?
2021-10-13
+3
Atsakyti
Antanas
ka jus val.katos? pasiilgot manes? snd metas vel virint bapkes! uzmeciau 10000euriuku uz serbu karius. zinant kaip lengvai si sezona kalu navara tai laukia dar vieni lengvi pinigeliai. tuo paciu su chebra gerai pazvengsim is to naujo psic.ho kuris po rungtyniu dubasins zaidejus kaip kazkada ispurtes bulvius
2021-10-13
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.