Nuotr.:

Maskvos CSKA prieš kiek daugiau nei savaitę sudrebino rinką pranešdama, kad pasirašė sutartį su Kennethu Fariedu, šis krepšininkas jau atvyko į Rusijos sostinę.

Kenneth Faried

Kenneth  Faried
Komanda: Maskvos CSKA
Pozicija: PF, SF
Amžius: 31
Ūgis: 203 cm
Svoris: 103 kg
Gimimo vieta: Niuarkas, JAV

Aštuonerius metus NBA praleidęs krepšininkas interviu klubui pasidalijo mintimis apie CSKA komandą ir norą žaisti Europoje.

„Aš labai nekantrauju. Tai pirmas kartas, kuomet esu Rusijoje, – sakė Fariedas. – Tai man nauja patirtis. Kaip ir sakiau būdamas JAV, CSKA yra lyg NBA komanda Eurolygoje ir man patinka čia būti. Vienas iš mano artimiausių ir geriausių draugų yra žaidęs Europoje, prieš atvykdamas čia kalbėjausi ir su juo.“

31-erių centras taip pat papasakojo, kaip jis pamilo Europos krepšinį.

„Žiūrėjau kelias CSKA ekipos rungtynes ir mačiau, kokia ji buvo stipri bei pasitikinti savimi. Paklausiau savęs, kas yra ši komanda, nes man ji patinka.

Tada aš pamačiau Miuncheno „Bayern“, kai kurias kitas komandas. Pamaniau, kad tai yra nuostabu. Mačiau, kaip žaidėjai stengiasi, demonstruoja meilę krepšiniui, savo šaliai.

Taigi, nuo tada, kai pradėjau žaisti NBA, sakiau, kad jei turėsiu galimybę rungtyniauti Europoje vienerius metus ar porą mėnesių, pasinaudosiu šia galimybe ir tuo pasimėgausiu. Tai atrodo įdomu“, – tikino Fariedas.

Amerikietis atskleidė, kad į Maskvą atvyko laimėti Eurolygos.

„CSKA yra nuostabi komanda. Jie iškovojo Eurolygos titulą 2016 ir 2019 metais. Noriu į komandą įnešti daug energijos, magijos ir tiesiog mėgautis žaidimu. Tikiuosi, kad šiemet vėl pavyks laimėti “, – pridūrė puolėjas.

Krepšininkas Maskvoje jau spėjo paragauti ir barščių:

„BasketNews.lt“ podkastas:

Komentarai:
Anonimas
bet tai kiek degradavo kad pas ruskius atvare , kas jam blogai gal kas zinot ?
2021-10-17
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.