Maskvos CSKA ekipos puolėjas 21 metų 202 cm ūgio Nikita Kurbanovas kitą sezoną rungtyniaus Sankt Peterburgo „Spartak“ klube. Rusijos ir Eurolygos čempionų klubo vadovai nusprendė, kad jaunas žaidėjas Sankt Peterburge turės daugiau progų atsiskleisti ir metams jį išnuomavo „Spartak“ ekipai.

„Nikitai tai puiki galimybė, – tvirtino CSKA strategas Ettore Messina. – Tikiu, kad Sankt Peterburge jis gerokai patobulės ir žengs vieną laiptelį aukštyn savo karjeroje“.

Šių metų vasarį CSKA klubas Kurbanovą buvo paskolinęs Kazanės „Uniks“ klubui. Iki išsiuntimo į Tatarstano sostinę Kurbanovas vilkėdamas CSKA marškinėlius Eurolygoje sužaidė 3 mačus, kuriuose vidutiniškai surinkdavo po 3,7 taško ir atkovodavo po 1,7 kamuolio per kiek daugiau nei 8 minutes.

 

Komentarai:
va paskui ir gaunasi tokie marazmai, kad rusai, turintys EL komandą, pelno mažiau taškų negu vienintelis EL islandas
2008-07-26
+1
Atsakyti
vorontsevicius, zabelinas, kaunas, kishirovas ar kaip jis ir dar sitas..arba visa pyterio priekine linija bus is cska arba tas jaunimas ten tikrai negaus tiek minuciu kiek jiems reiketu..
2008-07-26
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.