Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

NBA rungtyniaujančioje Los Andželo „Clippers“ ekipoje – neramumai.

Sekmadienį buvo paskelbta, jog Kalifornijos klubo puolėjas Nicolas Batumas pateko į COVID-19 saugumo protokolus ir nuo komandos bus izoliuotas 10 dienų, o JAV žurnalistas Mirjamas Swansonas antradienį pranešė, kad „Clippers“ prieš tos pačios nakties mačą su Dalaso „Mavericks“ atšaukė metimų treniruotę.

Vėliau „Clippers“ atstovas spaudai paaiškino, jog treniruotė atšaukta buvo remiantis COVID-19 protokolu ir rungtynės su „Mavericks“ neturėtų būti paveiktos.

Batumas šį sezoną fiksuoja 9,8 taško, 5,5 atkovoto kamuolio ir 1,5 rezultatyvaus perdavimo statistiką, o „Clippers“ su 10 pergalių bei 7 pralaimėjimais Vakaruose žengia ketvirti.

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+3
Atsakyti
Visiskai pritariu! Sitiek serganciu ju tarpe! Gal net reiketu ir padaryti visiem antikuniu testus, gal jie ten ne musu isganingas vakcinas susileide, gal tik nusipirke pazymejimus skiepu yra. Sitokia vakcina, mokslo laimejimas, butu is tikruju pasiskiepyje, niekas ten net nesirgtu ir kitu neuzkretinetu. Slove Phizer! Slove Modernai! Alach achabar
2021-11-24
-3
Atsakyti
hoop
eik tu, Antanai, pats eksperimentinis esi.
2021-11-24
-1
Atsakyti
Antanas
Gali ir 8 jau leistis, vistiek nuo blogiausio scenarijaus neisgelbes experimentine vakcina☠💀☠
2021-11-24
-4
Atsakyti
Sveiki
gal kas zinote kada krepsininkams planuoja leisti trecia skiepa? Kazkaip nesaugu tikrai, o ir mums fanams butu ramiau.
2021-11-24
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.