Nuotr.: Moterų lyga
Nuotr. Moterų lyga

Lietuvos moterų krepšinis vėl turės atskirą sezono vidurio šventę. 

2021-2022 m. Karalienės taurės finalinės kovos bus organizuojamos Druskininkuose, kur „Huawei Moterų lygos“ vadovė Rima Valentienė ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas Vydas Gedvilas pasiekė susitarimą su miesto meru Ričardu Malinausku.

Plačios programos renginys planuojamas kovo 12-ąją dieną, skelbiama pranešime spaudai.

„Norime padaryti šventę, apie kurią visi seniai svajojo ir kurios nebuvo tiek metų, – kalbėjo „Huawei Moterų lygos“ vadovė Valentienė. – Druskininkai – moterų krepšiniui palankus miestas. Merginos iš senų laikų turi daug gerbėjų. Meras labai pozityviai sutiko šią idėją ir kartu pasidžiaugė už moterų krepšinį, kuris siekia vėl būti matomas ir kad tokios šventės turi gyvuoti.“

Pastaruosius trejus metus Karalienės taurės finalinės rungtynės buvo įtrauktos į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rengiamo Karaliaus Mindaugo taurės turnyro programą.

Šį sezoną Karalienės taurės turnyre taip pat bus organizuojamos rungtynės dėl trečiosios vietos. 

Varžybose dalyvaus pirmąsias keturias vietas „Huawei Moterų lygos“ A divizione po dviejų reguliariojo sezono ratų užėmusios komandos.

Pirmoji pozicijoje žengsiantis klubas finale žais su antrąja ekipa, trečioji ir ketvirtosios komandos susitiks mūšyje dėl bronzos.

Visos dienos renginyje taip pat planuojami žaidėjų konkursai, į kuriuos bus įtraukiamos ir „Huawei Moterų lygos“ B diviziono žaidėjos.

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.