Rezultatyvus Martyno Andriukaičio žaidimas nepadėjo Višio "Auvergne" klubui išvengti eilinės nesėkmės. Šeštadienį (03.19) dvidešimt penktojo Prancūzijos krepšinio lygos (LNB) turo rungtynėse "Auvergne" 76:102 nusileido Po Ortezo "Elan Bearnais" ir patyrė 21 nesėkmę.

M.Andriukaitis aikštėje išbuvo 36 minutes ir, pelnęs 22 taškus, buvo rezultatyviausias savo ekipoje. Lietuvis pataikė 4 baudų metimus iš 5, 6 dvitaškius iš 8 ir 2 tritaškius iš 4, atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir kartą suklydo.

Po Ortezo ekipoje pasižymėjo Davoras Marcelicas - 20 taškų.

Pralaimėjimą patyrė ir Dainiaus Adomaičio Gravlino-Diunkerko "Maritime", 69:93 nusileidęs Buržo "Bresse". Lietuvis dėl traumos praleido jau antrąsias rungtynes iš eilės.

Nugalėtojams Branko Sindjeličius pelnė 25 taškus, o Gravlino-Diunkerko ekipoje pasižymėjo K'Zellas Wessonas, taip pat pelnęs 25 taškus.

"Maritime" po šios nesėkmės smuktelėjo į devintąją turnyrinės lentelės vietą, o Višio klubas šešiolikos komandų turnyre lieka paskutinis.

Komentarai:
geras tas Andriukaitis ir tikrai jam Nevezis per zemas lygis...NENORMALUS tu cia truputi nusisnekejai...
2005-03-20
+4
Atsakyti
Lukashenka kad ten nekomanda ta prancuzu , lietuwoj jam tik nevezy zaist ;)
2005-03-20
Atsakyti
Ziuriu andriukaitis toj prancuzijo gerai varo.gal grys i koki kluba lietuvoj.juk yra rytas ar zalgiris
2005-03-20
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.