Viešoji įstaiga „Utenos Juventus“ nusprendė dalyvauti Utenos rajono savivaldybės surengtame konkurse naujo daugiafunkcinio miesto komplekso operatoriaus vietai užimti.

Ketvirtadienį  „Utenos Juventus“ delegacija apsilankė Utenos rajono savivaldybėje, kur su konkurso organizatoriais aptarė busimos arenos valdymo viziją.

Po susitikimo „Utenos Juventus“ atstovai liko patenkinti turiningai praėjusiu susitikimu ir viltingai laukia organizatorių verdikto - tikimąsi, kad naujosios Utenos arenos operatorius paaiškės artimiausiu laiku.

Naujoji Utenos miesto arena turėtų būti baigta šių metų gruodžio 25 dieną.

Komentarai:
Kaimietis
Utena galbūt kai kam atrodo kaip kaimas, tačiau Utenoje gyvenantys žmonės tikrąją to žodžio prasme "afigieni". Daug kūribingo, laivai besijaučiančio jaunimo... Utenai tikrai reikėjo tokios arenos, nes nebuvo normalios vietos kur žaisti rungtynes. Dabar galim didžiuotis, kad "kainas" turi naujas patalpas nevien rungtynėms, bet ir renginiams, koncertams.
2009-02-21
-3
Atsakyti
Dalius
buvau
2009-01-28
+2
Atsakyti
to dalius
tu vapsie grybas utenoje buvai, kad ja kaimu vadini?
2009-01-27
+4
Atsakyti
Lama
TO Zygonas

vapsie spangsti vaikas!
2008-08-14
-2
Atsakyti
utenis
Arena šiaip talpins 1.8k
2008-08-14
+3
Atsakyti
Dalius
Ar kas nors galvojo kam to reikia?Kaime tokia arena.Kas cia ,plikbajoriski veiksmai,ar savo jegu pervertinimas.Juk Kirkorovas ten nevaziuos ,o Radziui uztenka ir didelio kambario:).
2008-08-14
-2
Atsakyti
zygonas
Arena talpins apie 4,5k zmoniu
2008-08-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.