Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt

Ketvirtadienį Eurolygos rungtynėse su Kauno „Žalgiriu“ kovosianti Atėnų „Panathinaikos“ pasiekė triuškinamą pergalę vietiniame fronte. 

Dimitrio Prifčio vadovaujama komanda Graikijos taurės ketvirtfinalyje namie 93:69 (24:19, 29:19, 18:18, 22:13) nušlavė Lavrijaus „Megabolt“ ir žengė į pusfinalį.

Jame „Panathinaikos“ lauks Atėnų AEK barjeras. Kitoje pusfinalio poroje Pirėjo „Olympiakos“ susikaus su Patrų „Promitheas“ bei Salonikų PAOK poros nugalėtojais.

„Panathinaikos“ krepšininkai bombardavo varžovus tritaškiais, kurių pataikė 14 iš 30 (46,7 proc.).

Nemanja Nedovičius susmeigė 5 iš 8 tritaškių ir surinko 15 taškų. Eleftherios Bochoridis realizavo 4 iš 4 tolimų metimų bei įsirašė 12 taškų. 

Kendricko Perry, Ioannio Papapetrou ir Georgio Papagiannio sąskaitose – po 10 taškų.

„Panathinaikos“ prieš rungtynes paskelbė apie du naujus COVID-19 atvejus komandoje. Praėjusį antradienį klubas per dieną paskelbė dar apie du koronavirusu apsirgusius asmenis.

„Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ akistata OAKA arenoje ketvirtadienį startuos 21 valandą Lietuvos laiku.

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
Atsakyti
Grigis
Nušluos ir zalgiri, ir palinkes nauju metu pao
2021-12-28
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.