Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt

Atėnų „Panathinaikos“ dėl koronaviruso prarado 7 komandos narius. Tarp jų – ir vyriausiąjį trenerį Dimitrį Priftį.

Strategą prie šoninės linijos pakeis asistentas Vassilis Simtsakas. Prieš laukiančią akistatą su Kauno „Žalgiriu“ jis pasiteisinimų neieškojo.

„Neturime pasirinkimo, galime tik išlikti ambicingais. Yra daug pasiteisinimų, kurie nesusiję su krepšiniu, bet turime darbą, kuriam bandysime pasiruošti. Nėra jokio kito varianto, turime ruoštis ir siekti geriausio įmanomo rezultato“, – komplikuotą PAO padėtį klubo tinklalapiui apibūdino Simtsakas.

Kalbėdamas apie žaliai baltus specialistas išskyrė toliašaudę artileriją.

„Tai komanda, kuri priklausoma nuo pikenrolo situacijų ir užtvarų be kamuolio Milakniui, Strelniekui.

„Žalgiris“ neturi daug žaidėjų, kurie gali gerai sužaisti nugara krepšį, bet labai gerai kovoja dėl atšokusių kamuolių puolime. Dėl to jau buvome nubausti šiemet ne kartą. Kai ką pasiruošėme, bet daug laiko neturėjome.

Šiandien turėjome vieną treniruotę, o rytoj turėsime tik prasimėtymą. Žengsime į rungtynes su tikėjimu“, – kalbėjo Simtsakas.

Atėnų „Panathinaikos“ žalgiriečius pasitiks ne tik išretėjusia sudėtimi, bet ir tribūnomis.

Dėl naujai įsigaliojusių COVID-19 ribojimų Graikijoje, PAO namų arenoje, kuri talpina virš 18 tūkst. žmonių, rungtynes galės stebėti maksimaliai 1000 žiūrovų.

„Žalgirio“ strategas Jure Zdovcas prieš išvyką žurnalistams atskleidė, kurie varžovų žaidėjai negalės rungtyniauti ketvirtadienio rungtynėse Graikijos sostinėje.

Tai – Nemanja Nedovičius (vid. 10,8 tšk.), Howardas Sant-Roosas (vid. 7,4 tšk.), Jeremy Evansas (vid. 4,9 tšk.) ir Leonidas Kaselakis (vid. 3,4 tšk.).

Graikijos klubas po 17 turų yra iškovoję 4 pergales ir užima priešpaskutinę, 17-ąją vietą.

„BasketNews.lt podkastas“:

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.