Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Belgrado „Crvena Zvezda“ komanda prarado lyderį Nikolą Kaliničių. Klubas oficialiai paskelbė, jog serbui buvo nustatytas COVID-19 virusas.

Infekcija aptikta atlikus testus prieš Adrijos lygos rungtynes Splite. Likusių krepšininkų ir štabo testų rezultatai buvo neigiami.

Pagal dabartinį Eurolygos COVID-19 reglamentą, apsikrėtęs asmuo privalo užsidaryti keturiolikos dienų karantinui. Sausio 13-ąją „Crvena Zvezda“ lankysis Kaune, kur susikaus su „Žalgiriu“.

Pirmajame tarpusavio susitikime Belgrade „Žalgiris“ pralaimėjo 61:73.

Tiesa, pirmadienį Eurolygos klubai rinksis į posėdį, kurio vienas iš tikslų – ieškoti galimybių, kaip sumažinti saviizoliacijos laikotarpį.

Kaliničius šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai žaidžia po 30 minučių, renka po 13,4 taško, 3,9 atkovoto kamuolio ir 3,2 rezultatyvaus perdavimo.

Ketvirtadienį serbai namuose žais su Stambulo „Fenerbahče“.

Be Kaliničiaus likusi „Crvena Zvezda“ sekmadienį Splite 66:62 išvargo pergalę prieš vietos klubą. 

Komentarai:
Sveikiname! Jūs buvote pasirinktas dalyvauti naujame finansiniame projekte, kurio stabilios pajamos yra iki tūkstančio dolerių (1000 USD) per savaitę. Jūsų kvietimas nuoroda yra aktyvus vieną dieną: https://bit.ly/3qULk7S
2022-01-10
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.