Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Kaunas dar vieną savaitę liks be Eurolygos rungtynių. Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą išguldė koronavirusas, dėl kurio ketvirtadienio mačas „Žalgirio“ arenoje bus nukeltas, informavo BasketNews šaltiniai.

Pirmadienį vakare Eurolyga oficialiai patvirtino, kad Serbijos ir Lietuvos komandų susitikimas nukeliamas.

Žalgiriečių planai savaitės pradžioje kol kas nesikeičia – laukia išvyka į Miuncheną, kur Jure Zdovco auklėtiniai po pusketvirtos savaitės pertraukos stos į Eurolygos rungtynes su vietos „Bayern“.

Akistata Bavarijoje antradienį prasidės nuo 21.30 val. Lietuvos laiku.

„Crvena Zvezda“ šeštadienį paskelbė apie naują COVID-19 atvejį komandoje, jis buvo nustatytas puolėjui Dejanui Davidovacui.

COVID-19 diagnozuota iš viso jau net trylikai ekipos narių: vyr. treneriui Dejanui Radonjičiui, pirmajam asistentui Goranui Boškovičiui, personalo nariui Nikola Biračui ir žaidėjams Branko Lažičiui, Luka Mitrovičiui, Austinui Hollinsui, Nate'ui Woltersui, Ognjenui Dobričiui, Stefanui Markovičiui, Marko Simonovičiui, Maikui Zirbesui ir Nikola Kaliničiui.

„Žalgiris“ paskutines rungtynes Eurolygoje žaidė gruodžio 17-ąją Kazanėje su vietos UNIKS bei nusileido 53:66. Paskutinis namų mačas Kaune vyko gruodžio 15-ąją su „Monaco“, kuriai buvo pralaimėta per pratęsimą 98:107.

Komentarai:
tai Žalgiriui visiškas ragas. Komandoje pusė narių pensijinio amžiaus, tad kai reikės atžaidinėt rungtynes, dauguma taps traumuoti!
2022-01-11
+9
Atsakyti
"Kaunas dar vieną savaitę liks be Eurolygos rungtynių"...."Žalgiriečių planai savaitės pradžioje kol kas nesikeičia – laukia išvyka į Miunchen.."
2022-01-10
-2
Atsakyti
Kad jau ir taip buvo aišku,kai praeitą savaitę pradėjo eiti informacija apie protrūkį Zvezdos komandoje.Tai tas atšaukimas buvo nuspėjamas ir neišvengiamas,tiesiog sulaukėm oficialių žinių ir tiek.
2022-01-10
-1
Atsakyti
paprasčiau sezoną nutraukt
2022-01-10
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.