Nuotr.: Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images
Nuotr. Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images

Po namuose patirto pralaimėjimo Milano „Armani Exchange“ ekipai 73:75 „Barcelonos“ treneris Šarūnas Jasikevičius spaudos konferencijoje savo auklėtiniams skyrė gerų žodžių.

Rungtynių žaidėjas
Sergio  Rodriguez
EFF
17
Sergio Rodriguez
Taškai 18
Taiklumas 7-12
Atkovoti kamuoliai 2
Rezultatyvūs perdavimai 4

„Manau, kad požiūris buvo puikus. Neturiu ką pasakyti apie savo žaidėjus. Kaip ir visose finalo ketverto komandų rungtynėse, nugalėtoją lemia mažos detalės.

Vienintelis dalykas, kurio nesuprantu, kaip mes leidžiame varžovų žaidėjams eiti į dešinę. Jie dešinėje yra stiprūs, o mes jiems ten leidžiame veržtis. Nežinau, kiek kartų Delaney veržėsi į dešinę“, – sakė Šaras.

Jasikevičius pripažino, kad kai kurie žaidėjai yra išsekę po COVID-19 protrūkio ir įtempto mačo su Manresos BAXI.

„Neabejotina, kad virusas paveikė komandą. Tačiau tai nutiko visoms ekipoms. Komanda kovojo kaip išprotėjusi. Iš pertraukos grįžę žaidėjai duoda, ką gali duoti, – sakė jis. – Prašome pasiaukojimo ir pastangų. Esu tikras, kad jie atgaus formą. Čia visada apmaudu pralaimėti, bet aš jais pasitikiu. Išanalizuosime, kodėl pralaimėjome, bet neišprotėdami.“

Jasikevičiaus emocingas atsakymas į klausimą iškart po rungtynių:

Paklaustas, ar yra galimybė pakviesti naują žaidėją, Jasikevičius naujoko paieškas paneigė.

„Turime Dante (Exumą). Jis turėtų greitu metu sugrįžti. Turime labai gerą komandą. Neįmanoma 10 mėnesių išbūti pajėgiausiu ir pačioje viršūnėje“, – sakė Šaras.

Šioje dvikovoje Cory Higginsas per 16 minučių pelnė 1 tašką. Amerikietis po nugaros traumos mėgina sugrįžti į buvusią formą.

„Svarbu tai, kad Cory išsigydė be operacijos. Atrodo, kad jo nugara susitvarkė, bet jam reikia kelių savaičių, kad sugrįžtų į ritmą. Jis yra pirmoje tarpsezonio savaitėje“, – apie auklėtinį sakė Šaras.

Tuo metu Milano strategas Ettore Messina pergale liko patenkintas.

„Akivaizdu, kad tai yra svarbi pergalė prieš komandą, kuri tikriausiai pateks į finalo ketvertą ir galbūt laimės Eurolygą. Tai buvo labai fiziškos rungtynės, – po rungtynių kalbėjo italas. – Noriu pasveikinti savo žaidėjus, nes trečiajame kėlinyje nesugebėjome gerai dalintis kamuoliu, o gynyboje buvome silpni. Visgi mes sureagavome ir puolime tapome agresyvesni.“

Iki šiol „Barca“ su 15 pergalių ir 4 pralaimėjimais yra vienvaldė lentelės lyderė, o Milano ekipa su 11 laimėjimų ir 6 nesėkmėmis rikiuojasi penkti.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
Barselonos FC Barcelona
Milano Armani Exchange
53%
29/55
Metimai iš žaidimo
50%
27/54
25
Atkovoti kamuoliai
25
20
Rezultatyvūs perdavimai
14
6
Perimti kamuoliai
10
65%
20/31
Dvitaškiai
46%
17/37
77
Naudingumas
75

Rungtynių žaidėjai

Kyle   Kuric
22 PTS
8/9 FG
3/4 FT
Sergio  Rodriguez
18 PTS
7/12 FG
0/0 FT
Kyle   Kuric
5 REB
3 DREB
2 OREB
Milano Armani Exchange
Keli žaidėjai
4 REB
Rokas  Jokubaitis
6 AS
1 TO
22 MIN
Sergio  Rodriguez
4 AS
4 TO
21 MIN
Kyle   Kuric
29 EFF
100% 2P%
75% 3P%
Sergio  Rodriguez
17 EFF
50% 2P%
67% 3P%