Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Draymondo Greeno septynių sekundžių trukmės pasirodymas rungtynėse tarp „Golden State Warriors“ ir Klivlando „Cavaliers“ sukėlė didžiulį šurmulį lažybų pasaulyje ir privertė kai kurias lažybų bendroves atidėti išmokėjimus klientams dėl įtartinai išaugusių statymų prieš pat mačą, tokią informaciją praneša ESPN.

Draymond Green

Draymond  Green
Komanda: Golden State Warriors
Pozicija: PF, C
Amžius: 31
Ūgis: 202 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Saginaw, JAV

Apšilinėdamas Greenas jautė tempimą apatinėje blauzdos dalyje, tačiau vis tiek siekė rungtynes pradėti starto penkete, norėdamas pagerbti Klay Thompsono sugrįžimą.

Likus 9 minutėms iki rungtynių „Warriors“ viešųjų ryšių tviterio puslapis paskelbė, kad Greenas išeis į rungtynes trumpam, pagerbs komandos draugą ir daugiau ant parketo nebepasirodys. Tokią pačią informaciją tuo pačiu metu paskelbė „The Athletic“.

Prasidėjus mačui „Warrios“ puolėjas ant parketo išbuvo vos septynias sekundes, užsidirbo asmeninę pražangą, buvo pakeistas ir baigė savo pasirodymą.

Kai dar prieš mačą paaiškėjo, jog Greenas beveik nežais, lažybininkai pradėjo statyti didžiules sumas ant galimų įvykių, kad aukštaūgis prieš „Cavaliers“ fiksuos mažesnius vidurkius nei įprastai – nepermes 7,5 taško, neatkovos 8,5 kamuolio ar neatliks 8,5 perdavimo. Ir kai kurie tai spėjo padaryti prieš bendrovėms išimant Greeno įvykius iš pasiūlos.

Kai kurios lažybų bendrovės išmokėjo laimėjimus už tokius statymus ir buvo tokių, kurie siekė šimtus tūkst. JAV dolerių. Skaičiuojant bendrai, iš viso lažybų organizatoriai klientams išmokėjo septynių skaitmenų sumą, skelbia ESPN.

Visgi buvo tokių lažybų bendrovių, kurios kol kas susilaikė nuo pinigų išmokėjimo ir vykdo tyrimą. Tiriama, kurie žmonės statymus atliko prieš informacijos nutekėjimą, o kurie tai padarė paskelbus naujienas apie Greeną.

Komentarai:
Anonimas
o ne tik ne lazybu kontoros! bankrotas visom gresia
2022-01-12
+3
Atsakyti
Klajoklis
antanai!!! Spejei varke prasuktti??? Greeno snukis pragertas? )))
2022-01-12
+3
Atsakyti
slpos
o jei butu visi overiu prideja ir butu milijardus uzdirbe tai ne cit neisgirstume apie tai... patys didziausi vagys melagiai spekuliantai valdo tas bendroves ir tu jiems reikalingas tik kol esi dundkas kitu atvieju pareina banai limitai ir teismuose dar turi savo bapkiu reikalauti o patikekit ju issikalinejimas auksciausio lygio.. geros dienos visiem gambleriams...
2022-01-12
+19
Atsakyti
Nu ir gerai. Lazybu bendroves yra padarytos taip kad jie vistiek iseina i belekoki pliusa. Galetu ir LT sporte nuteket kokia info, va tada suprastu lazybu bendroves kaip faina yra kai tave kazkas pergudrauja.
2022-01-12
+19
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Draymond Green

Draymond  Green
Draymond  Green
MIN: 30.07
PTS: 7.7 (54.65%)
REB: 7.45
AS: 7.33
ST: 1.48
BS: 1.18
TO: 3.15
GM: 33