Buvęs Kauno „Žalgirio“ kapitonas Tanoka Beardas grįžta rungtyniauti į Pabaltįjį. 36 metų krepšininkas pasirašė sutartį su Estijos čempione Tartu „Rock“ ekipa.

Praėjusio sezono pradžioje po penkių Kaune praleistų sezonų Beardas išsiskyrė su „Žalgiriu“. Po to jis rungtyniavo Izraelyje, Holono „Hapoel“ klube, tačiau vos po poros mėnesių buvo atleistas. Kovo mėnesį jis debiutavo Puerto Riko lygoje.

Beardo ir „Žalgirio“ keliai aikštelėje gali susikirsti jau rugsėjo pabaigoje. Latvijos sostinėje Rygoje bus rengiamos Prezidento taurės varžybos, kuriose be Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Rygos „Barons“ taip pat dalyvaus „Žalgiris“ ir „Rock“.

Komandos pirmiausia susitiks pusfinaliuose, nugalėtojai pateks į finalą. Šių varžybų burtai bus ištraukti rugsėjo 6 dieną.

Komentarai:
Laura
Beardas jau senas,ziuresim kaip zais kiti estai,bet siaip turetu laimeti ,,Zalgiris''!
2008-09-01
-1
Atsakyti
Tikrai bus įdomu pamatyt :)
2008-08-27
-2
Atsakyti
is zalgirio pas estus geda beardui
2008-08-27
+8
Atsakyti
Almoshius
bus idomu pamatyt jy losiant pries mano mylima komanda zaligiry :)
2008-08-27
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.