Vos tris minutes ant parketo sekmadienio rungtynėse prieš Detroito "Pistons" praleidęs San Antonijo "Spurs" lyderis Timas Duncanas pasitempė dešinės kojos čiurnos raiščius ir dėl šios traumos praleis mažiausiai dvejas artimiausias rungtynes.

Pelnęs du taškus, dukart NBA čempionas nesėkmingai nusileido ant Rasheedo Wallace'o pėdos ir krito ant grindų skausmu perkreiptu veidu. Nors tyrimai jokio lūžio nerado, tačiau "Spurs" treneris Greggas Popovičius sako, kad nesitiki artimiausiu metu sulaukti T.Duncano pagalbos.

"Tai ta pati čiurna, kurią jis pasitempė prieš porą savaičių, tik šįkart viskas kur kas rimčiau", - po rungtynių, kurias "Spurs" pralaimėjo 101:110 kalbėjo G.Popovičius.

Po šios dvikovos "Spurs" išvyko į Niujorką, kur susitiks su vietos "Knicks". Tuo tarpu T.Duncanas lėktuvu, kurį parūpino "Pistons" klubas, grįžo į San Antonijų.

"Mus labai pamalonino toks Detroito klubo poelgis ir labai tai vertiname. Aikštelėje mes kovojame ir norime įveikti vieni kitus, tačiau niekas nemėgsta matyti tokių situacijų", - apie T.Duncano traumą šnekėjo "Spurs" treneris.

Komentarai:
Man tai kaip tik artrodo kad ziauriai blogai jei per kelias savaites du kart susizeide Spurs tai gali rimtai atsiet be vieno geriausiu centru per NBA istorija tik reik tiketis jis greti pasveiks.
2005-03-21
-2
Atsakyti
nu taip staigiai i aikste nereikejo eit...bet, kad pistons parupino lektuvo, tai sakyciau labai grazu is ju puses
2005-03-21
-8
Atsakyti
Nieko baisaus
2005-03-21
-15
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.