Praėjus vos trejetui dienų po įspūdingos pergalės Prienuose, „Juventus LKSK“ klubas sulaukė skaudžios žinios. Kauno klinikose atlikti tyrimai parodė, kad klubo puolėjas Karolis Kalvaitis turi rimtų problemų su širdimi ir nebegali tęsti profesionalios krepšininko karjeros.

Antradienį abipusiu sutarimu buvo nutrauktas dar dvejus metus turėjęs galioti  21 metų 201 cm ūgio puolėjo kontraktas.

„Tai labai skaudi žinia mūsų komandai. Karolis geru žaidimu bei puikiomis charakterio savybėmis greitai užkariavo sirgalių simpatijas ir tapo žiūrovų numylėtiniu. Klubas dėkoja krepšininkui už nuveiktą darbą, suteiktas geras emocijas ir pažada, jog Karolis visada bus laukiamas Utenoje“, – sunkiai žodžius rinko „Juventus LKSK“ direktorė Nijolė Kuzmickienė.

Emocijas sunkiai tramdė ir pats krepšininkas: „Per savo trumpą krepšininko karjerą nei vienoje komandoje taip gerai nesijaučiau, kaip „Juventus“. Čia buvo puikūs sirgaliai, gera organizacija, nuostabi atmosfera. Nepaprastai liūdna tai palikti ir išeiti iš krepšinio. Vis dar nesuvokiu, kas nutiko“.

Per 10 Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionato rungtynių Kalvaitis vidutiniškai rinko po 5,8 taško, atkovojo po 7,5 kamuolio, atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo, perėmė po 1,5 kamuolio ir blokavo po 0,5 varžovo metimo.

Kalvaitis iki šiol priklauso šio sezono NKL atkovotų kamuolių per vienerias rungtynes rekordas. Spalio 18 dieną rungtynėse Utenoje su Jonavos SK „Malsta“ Kalvaitis po krepšiais sugriebė 18 atšokusių kamuolių.

Komentarai:
pauliukste
labai gaila, kad karolis isejo
2008-11-21
+3
Atsakyti
Ziauru kai del sveikatos problemu 21 metu amziaus jaunuolis negali zaisti.
2008-11-19
+22
Atsakyti
Labai geras krepsininkas, pamenu kauno megeju lygoje siausdavo
2008-11-19
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.