Minesotos „Timberwolves“ komandos puolėjas Corey Breweris dėl sunkios kelio traumos veikiausiai praleis likusią sezono dalį.

206 cm ūgio krepšininkas traumą patyrė šeštadienio mače su Lino Kleizos Denverio „Nuggets“ klubu. Atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, jog puolėjui reikalinga operacija.

„Labai apmaudu, jog taip nutiko. Corey sunkiai dirbdamas jau buvo pajutęs savo žaidimą. Mums trūks Corey energijos ginantis ir žaidžiant puolime“, – sakė „Timberwolves“ krepšinio operacijų viceprezidentas Kevinas McHale‘as.

2007 metais NBA naujokų biržoje septintuoju šaukimu pašauktas Breweris šiemet vidutiniškai per vienerias NBA rungtynes pelnė po 6,2 taško ir atkovojo po 3,3 kamuolio.

Komentarai:
darek
o tai ne tas is ask breweris
2008-12-02
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.