Kaip jau rašėme vakar, Klivlendo "Cavaliers" vadovybė iš vyriausijo trenerio pareigų atleido Paulą Silasą, o jo vietą užims Brendanas Malone'as, iki tol ėjęs trenerio asistento pareigas.

Prie "Cavaliers" B.Malone'as prisijungė 2004-ųjų rugsėjį, prieš tai dirbęs "New York Knicks" ir Indianos "Pacers" trenerio asistentu. Šį darbą specialistas jau dirba apie 40 metų (NBA 19 metų).

"Mes pasitikime B.Malone'u ir palaikome jį. Brendanas yra NBA treneris veteranas, žinantis ko reikią, kad judėtume į priekį," - kalbėjo Jimas Paxsonas, "Cavaliers" prezidentas ir generalinis vadybininkas krepšinio operacijoms.

B.Malone'ui dirbant Detroito "Pistons" trenerio asistentu ekipa iškovojo du NBA čempionų titulus (1989 ir 1990). Šias pareigas specialistas užėmė ir trejose NBA "Visų žvaigdžių rungtynėse", o prieš ateidamas į NBA devynerius metus treniravo universtiteto komandą.

Komentarai:
Hmmm... keistas sprendimas... taciau NBA visada mego kaitalioti trenerius ir visai nesvarbu ar to labai reikia...
2005-03-22
-1
Atsakyti
Na,jau dienos suskaiciuotos.Silasas juk visa sezona pergales atnese,o dabar,nors ir 9 pralaimejimai,is karto lauk.nesamone
2005-03-22
+10
Atsakyti
na jau toki treneri istate kad ... geriau jau butu silasa palike arba saundersa pasauke
2005-03-22
+7
Atsakyti
neponial.. kodel Silasa pakeite..normaliai loshe...
2005-03-22
+2
Atsakyti
nu cavaliers nera dabar pats sekmingiausias etapas
2005-03-22
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.